OKRUG DONJI - APARTMANSKA KUĆA SA BAZENOM

Okrug, Okrug Donji

Klikom aktivirajte mapu
1.500.000 €
4.587 €/m2
Kuća 327 m2

Prodaje se apartmanska kuća u Okrugu donjem.  Stambene površine 327m2 sa lijepim dvorištem površine 486m2, ova nekretnina iznimnog potencijala se sastoji od suterena, prizemlja, prvog kata i potkrovlja. Ukupno 7 zasebnih, namještenih apartmana koji se iznajmljuju u turističke svrhe tako da kupac preuzima dobro uhodan posao.

U prizemlju i prvom katu nalaze se četiri jednako opremljena apartmana, u kojima su po dvije spavaće sobe, te svaki apartman, sa pomoćnim ležajem, može primiti 5 osoba. U potkrovlju su dva manja, jednosobna apartmana, te se u svaki može smjestiti 3 osobe. U suterenu je jednosobni apartman, također opremljen i namješten. Ispred kuće je grijani bazen od 32 m2, oko kojeg su postavljene ležaljke. Ispred bazena je natkriveni prostor, u kojem su smješteni stolovi i stolice za vanjski sadržaj. Ispred donjeg dijela kuće je velika terasa, na kojoj su također ležaljke za sunčanje. U jednom dijelu parcele su smještena dva roštilja, te veliki stolovi za druženje izvan apartmana. Okolo kuće su postavljene kamene ploče, u koje su obložena i stepeništa - brački kamen. Stolarija na kući je PVC, a stolarija unutar apartmana (vrata) su drvena. Na kući je termo fasada. Grijanje je putem klima uređaja. postavljenih u svakom apartmanu. Podovi soba u apartmanima su od parketa, a kuhinje,  blagovaone i kupaone su obložene keramičkim pločicama.  Kuća je završena 2004. godine. Prodaje se potpuno namještena. Objekt raspolaže sa 7 parkirnih mjesta.  Udaljena od mora 100m. Sva dokumentacija potpuno uredna.

Za sva dodatna pitanja stojimo na raspolaganju u uredu agencije na broj mob. 091******* Ružica

Obilazak nekretnine moguć je isključivo uz prethodni dogovor i rezervaciju termina.

Standardna poslovna politika agencije Anita tim nekretnine je organiziranje razgledavanja nekretnine nakon što klijent potpiše standardni agencijski ugovor. Potpisivanje ovog ugovora osnovni je uvjet na koji se nastavljaju daljnje aktivnosti povezane s kupnjom nekretnine, a to sve je utemeljeno na Zakonu o posredovanju u prometu nekretnina i Zakonu o zaštiti podataka.

Kupac plaća agencijsku proviziju 3%+PDV.

www. NekretnineAnitaTim. hr

Podaci

  • Cena: 1.500.000 €
  • Cena po kvadratu: 4.587 €/m2
  • Tip: Kuća
  • Kvadratura: 327 m2
  • Broj soba: 11
  • Šifra oglasa: A31-1269

Karakteristike

  • Ažuriran:
    15/04/2024
  • Šifra oglasa:
    A31-1269
Informacije o oglašivaču

NEKRETNINE ANITA TIM

Ulica hrvatske mornarice kbr. 1-E
21000 Split

Ostali oglasi ovog korisnika
Top