OTOK KRK, RISIKA - Dvije dvojne kuće svaka s vlastitim bazenom

Vrbnik, Risika

690.000 €
4.182 €/m2
Kuća 165 m2

OTOK KRK, RISIKA - Dvije dvojne kuće svaka s vlastitim bazenom

Kuća se nalazi na mirnoj lokaciji i okrenuta je prema zelenoj zoni, te je odlikuje vrhunska privatnost. Sastoji se od dvije jedinice

Kod prve kuće u prizemlju se nalazi spremište, kupaonica, kuhinja, blagovaonica i dnevni boravak. Na kat vodi unutrašnje stepenište na kojem se nalaze dve kupaonice, tri sobe od kojih jedna ima vlastitu kupaonicu. Kvalitetna gradnja i materijali, kamena fasada, PVC stolarija, podno grijanje. Na okućnici se nalazi bazen i sunčalište.

Druga kuća sastoji se od velikog dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonicom, u prizemlju se još nalazi kupaonica, spremište i soba za razonodu. Na katu su tri kupaonice i četiri spavaće sobe od kojih dvije imaju vlastitu kupaonice. Kvalitetna gradnja i materijali, kamena fasada, PVC stolarija, podno grijanje.

Objekt se nalazi u sustavu PDVa i cijena je 690 000 eur + PDV za obje kuće za postojeće stanje, odnosno 800 000 eur + PDV za ključ u ruke.

Vrbnik, bez sumnje, jedno je od najpoznatijih hrvatskih mjesta. Zahvaljuje to svojoj glagoljaškoj baštini i čuvenoj narodnoj pjesmi osebujne melodije i sadržaja koja je interpretirana i aranžirana u nizu varijanti Vrbniče nad morem.

I Vrbnik se poput drugih starih kaštela na otoku smjestio visoko, na gotovo 50 metarskoj visini, a na zaista osobitome mjestu na hridi što doslovce uranja u more. Uz Šilo u Dobrinjštini, jedino je veće mjesto na istočnoj obali otoka Krka. Prvi put se spominje 1100 god. Stanovnici su se najviše bavili poljoprivredom, manje pomorstvom i ribarstvom. Danas je najpoznatiji proizvod Vrbničkog polja i Vrbnika uopće zlatnožuto vino- Žlahtina; postalo je glasovito i u širim hrvatskim razmjerima. Prema pričanju starijih mještana, prije nego što je vino steklo slavu, u polju su se uzgajale žitarice za prehranu obitelji koje su imale više članova, nego današnje. U takvim su uvjetima lozu uzgajali uz rubove polja jer nije bilo tržišta i vino se proizvodilo samo za vlastite potrebe.

Svojom bogatom poviješću, Vrbnik nazivaju kolijevkom pismenosti u Hrvata i zasigurno je jedno od najstarijih mjesta na otoku Krku.

U Vrbniku prevladavaju uske uličice pa ne čudi da se najuža ulica na svijetu nalazi upravo ovđe.

Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja' te zalijepiti sljedeće:

www. dux-nekretnine. hr/opci-uvjeti-poslovanja

ID KOD AGENCIJE: 25215

Igor Popović

Agent s licencom

Mob: +385*******

Tel: +385*******

E-mail: igor@dux-nekretnine. hr

www. dux-krk. com

Podaci

  • Cena: 690.000 €
  • Cena po kvadratu: 4.182 €/m2
  • Tip: Kuća
  • Kvadratura: 165 m2
  • Broj soba: 9
  • Broj kupatila: 6
  • Godina izgradnje: 2023
  • Šifra oglasa: D7-447959

Karakteristike

  • Parking
  • Ažuriran:
    14/04/2024
  • Šifra oglasa:
    D7-447959
Informacije o oglašivaču

Dux nekretnine

Tizianova 8
51000 Rijeka

Ostali oglasi ovog korisnika
Top