GORSKI KOTAR, MRKOPALJ - Novoizgrađena kuća iz snova s impresivnim pogledom i jacuzzijem

Mrkopalj, Mrkopalj

311.250 €
3.662 €/m2
Kuća 85 m2

GORSKI KOTAR, MRKOPALJ - Novoizgrađena kuća iz snova s impresivnim pogledom i jacuzzijem

Mrkopalj je slikovita planinska općina smještena na zapadnim obroncima Velike Kapele u Gorskom kotaru uz autocestu Zagreb-Rijeka. Poznat je po svojoj prekrasnoj prirodi i bogatom kulturnom naslijeđu. Ovo idilično mjesto nudi posjetiteljima mogućnost istraživanja netaknute šumske okoline, uživanja u brojnim planinskim aktivnostima te upoznavanja s tradicionalnim običajima i gastronomijom regije. S dolaskom zime, Mrkopalj postaje popularna destinacija za ljubitelje skijanja zahvaljujući obližnjem skijalištu Čelimbaša.

Nudimo vam jedinstvenu priliku da postanete vlasnik prekrasne obiteljske kuće smještene u idiličnom okruženju Mrkoplja. Ova očaravajuća nekretnina pruža vam ne samo udobnost i luksuz, već i nevjerojatan pogled na okolnu prirodu. Tu je i poseban dodatak koji će vas oduševiti - grijani jacuzzi!

Kuća na prostranom parceli, okružena mirisnim borovima i zelenilom. Smještena je na uzvišenom terenu, pružajući vam spektakularan panoramski pogled na okolne brežuljke i prekrasne krajolike. Ovo je mjesto gđe možete pobjeći od gradske vreve i uroniti u mirnu oazu prirode.

Unutrašnjost kuće je elegantno uređena i prožeta toplinom i udobnošću. Sastoji se od prostranog dnevnog boravka s povezanom blagovaonicom, idealno za okupljanje obitelji i prijatelja. Kuhinja je moderno opremljena i nudi obilje prostora za kreativno kuhanje. Spavaće sobe su prozračne i osvijetljene prirodnim svjetlom, stvarajući opuštajuću atmosferu.

No, ono što čini ovu kuću još posebnijom je grijani jacuzzi. Uživajte u privatnom wellness iskustvu u vlastitom dvorištu. Bez obzira na godišnje doba, moći ćete se opustiti u toplim mjehurićima i uživati u trenucima mira i opuštanja pod zvjezdanim nebom.

Kuća također ima prekrasnu terasu s kojom ćete se zaljubiti na prvi pogled. Ovđe možete uživati u jutarnjoj kavi ili večernjem opuštanju uz zvukove prirode. Također, postoji prostrano dvorište koje nudi mogućnost za vrtlarstvo, igru ili stvaranje idealnog prostora za obiteljska druženja na otvorenom.

Lokacija ove nekretnine je izvanredna. Udaljenost od gradske gužve i buke, ali ipak dovoljno blizu da vam omogući jednostavan pristup svim potrebnim sadržajima. Uživajte u blizini prekrasnih šumskih staza, planinskih pješačenja i biciklističkih ruta. Sve što vam treba za ispunjen i aktivan život nalazi se u blizini,

Ako ste u potrazi za domom koji vam pruža ravnotežu između luksuza, prirode i udobnosti, ova obiteljska kuća u Mrkoplju je pravi izbor za vas. Ne propustite ovu jedinstvenu priliku i zakažite svoj osobni obilazak već danas!

ID KOD AGENCIJE: 21442

Mladen Tićak

Agent s licencom

Mob: +385*******

Tel: +385*******

E-mail: mladen@dux-istra. com

www. dux-istra. com

Podaci

  • Cena: 311.250 €
  • Cena po kvadratu: 3.662 €/m2
  • Tip: Kuća
  • Kvadratura: 85 m2
  • Broj soba: 3
  • Nameštenost: Namešten
  • Broj kupatila: 1
  • Godina izgradnje: 2021
  • Površina placa: 5,7 a
  • Šifra oglasa: D7-408141

Karakteristike

  • Terasa
  • Ažuriran:
    04/04/2024
  • Šifra oglasa:
    D7-408141
Informacije o oglašivaču

Dux nekretnine

Tizianova 8
51000 Rijeka

Ostali oglasi ovog korisnika
Top