GRAĐEVINSKO ZEMLJIŠTE s nevjerovatnim pogledom - izgradite svoj dom uz STECO

Konavle, Zvekovica

Dogovor
Plac 1.367 m2

Na odličnoj lokaciji u blizini glavnog puta s jednostavnim pristupom automobilom, smješteno je zemljište koje pruža nevjerojatnu mogućnost da stvorite svoj vlastiti raj. Površina zemljišta od 1367 m2 nalazi se unutar granica građevinskog područja odobrenog za stambeno-poslovnu namjenu. Sva potrebna infrastruktura je već dostupna, pružajući vam bezbrižnost u planiranju i izgradnji vašeg doma ili poslovnog prostora.

Jedna od izvanrednih karakteristika ovog zemljišta je njegova orijentacija prema jugozapadu. To znači da ćete imati privilegiju uživati u obilju sunca tijekom cijelog dana. Smješteno na vrhu blagog brežuljka bez nekog osjetnog nagiba, ovo zemljište nudi vam široki prostor za realizaciju vaših arhitektonskih ideja i kreativnosti. Vaša vizija i maštoviti dizajn mogu dobiti potpunu slobodu na ovom predivnom mjestu.

Nije samo lokacija zemljišta ono što je impresivno. Udvostručite zadovoljstvo koje ćete doživjeti znajući da ste samo 1, 5 km udaljeni od centra Cavtata i svega 2, 5 km od Zračne luke Čilipi. Uživat ćete u praktičnosti i lakoći svakodnevnog života dok se istovremeno nalazite u blizini svih potrebnih sadržaja i usluga.

I to nije sve! Zamislite sebe na samo 20-ak minuta vožnje od Dubrovnika, jednog od najljepših gradova na Mediteranu. Ova povijesna i kulturna destinacija nudi vam bezbroj mogućnosti za istraživanje, uživanje u prekrasnim plažama, gastronomskim delicijama i bogatoj baštini. Živjet ćete u blizini Dubrovnika, ali izvan gužve i buke, u svom mirnom i privatnom kutku.

Osim što vam pruža jedinstvenu priliku za gradnju vlastitog doma iz kojeg se pogled proteže prema Cavtatu pa sve do starog grada u Dubrovniku, ovo zemljište nudi vam mogućnost izgradnje STECO niskoenergetske montažne kuće s bazenom. Vizualizacija predstavlja model ELANZA, modernu kuću koja prostire na bruto površini od 295, 2 m2 s prostranim terasama. Međutim, odluka o izgradnji je isključivo vaša. Ovo je samo jedan od mogućih prijedloga koji vam može pomoći da zamislite potencijalni dom na ovom nevjerojatnom zemljištu.

Cijena za "roh-bau" izvedbu iznosi 650 EUR/m2 + PDV. Važno je napomenuti da postoji mogućnost dogovora o opciji "visokog roh-bau" do "ključ u ruke". Imate priliku prilagoditi izgradnju prema svojim preferencijama i ostvariti svoje individualne želje.

Ovo je vaša prilika da postanete vlasnik ovog izvanrednog zemljišta na iznimno atraktivnoj lokaciji. Osjećajte se kao kod kuće već pri prvom koraku na ovu posebnu parcelu. Ne propustite priliku da ostvarite svoje snove i stvorite svoj vlastiti raj na zemlji u predivnoj Dalmaciji. Kontaktirajte nas danas kako bismo vam pružili sve dodatne informacije i pomogli vam da ostvarite svoju viziju savršenog doma. Vaša oaza mira i ljepote čeka vas - dođite i osvojite je!

Zemljište: https://dogma-nekretnine. com/zemljiste/gradevinsko-zemljiste-cavtat

Informacije o STECO: https://dogma-nekretnine. com/steco-kuce

Paola Burđelez

+385*******

paola. burdelez@dogma-nekretnine. com

ID KOD AGENCIJE: DA1872

Paola Burđelez - Dubrovnik

Asistent u posredovanju

Mob: 091*******

Tel: 022*******, 022*******

E-mail: paola. burdelez@dogma-nekretnine. com

www. dogma-nekretnine. com

Podaci

  • Cena: Dogovor
  • Tip: Plac
  • Kvadratura: 1.367 m2
  • Šifra oglasa: D10-85493

Karakteristike

  • Ažuriran:
    19/03/2024
  • Šifra oglasa:
    D10-85493
Informacije o oglašivaču

DOGMA NEKRETNINE d.o.o.

Fiorella la Guardia 6
51000 Rijeka

Ostali oglasi ovog korisnika
Top