Prodaja, Karlobag, luksuzni projekt za izgradnju stanova i villa

Karlobag, Karlobag

Klikom aktivirajte mapu
4.000.000 €
Plac 23.169 m2

www. biliskov. com  ID: 13519

Karlobag

Luksuzan rezidencijalni projekt  apartmanskih zgrada i vila s bazenima u Karlobagu, točnije njih 27, na 27 parcela ukupne površine 23. 169m2.

Projektom je planirana izgradnja 11 apartmanskih zgrada, 8 dvojnih vila te 8 samostojećih vila.

Za 6 apartmanskih zgrada već postoji građevinska dozvola te su plaćeni komunalni doprinosi.

Put je izveden i kroz njega su provedene sve potrebne instalacije, potrebno ga je asfaltirati.

Cijeli projekt je izrađen po pravilima urbanističkog plana uređenja.

Vile su projektirane vrhunski, dizajn je predivan, odlično uklopljen u okolinu te s puno smisla.

Vile pod oznakom A1 sadrže u podrumu garažu sa 6 parkirnih mjesta te stubištem koje vodi u prizemlje. Osim garaža, postoje dodatnih 6 vanjskih parkirna mjesta pored vila. U prizemlju se nalaze po dva jednaka trosobna apartmana, svaki s pogledom na more, natkrivenom terasom te dizajnirani kako bi ispunili kategorizaciju za 5 zvjezdica. Površina svakoga iznosi 87, 95m2 NKP.

Prvi kat sadrži također po dva jednaka trosobna apartmana, skoro identična onima u prizemlju, osim što imaju terase koje su đelomično natkrivene te površine apartmana iznose 85, 82m2 NKP.

Drugi i treći kat vila rezervirani su za dvoetažne apartmane. Na donjoj etaži apartmana nalazi se prostran open-space prostor s dnevnim boravkom, blagovaonicom i kuhinjom, većim dijelom natkrivena terasa, spremište, ulazni prostor, kupaonica te stubište koje vodi na gornju etažu. Na gornjoj etaži apartmana nalazi se hodnik,   tri spavaće sobe od kojih je jedna zamišljena kao master spavaća soba s vlastitom kupaonicom, garderobom i izlazom na vlastitu loggiu, dodatna dva spremišta koja mogu služiti kao garderobe te dodatna kupaonica.

S obzirom da je prvih 6 vila bilo prethodno dizajnirano te su trenutni vlasnici dovršavali projekt s dodatnih 21 vilom, slijedili su započeti dizajn s horizontalnim linijama, ravnim krovovima te kombinacijom stakla na ogradama terasa. U svim vilama postoji jedno centralno stubište te su apartmani zrcalno projektirani na svakom katu. Na projektu se vidi minimalna razlika između prethodno dizajniranih vila te naknadno dizajniranih, u smislu prednjeg središnjeg dijela zgrade gđe je u novo dizajniranim vilama jasnije naglašen svaki apartman te terase nisu povezane.

Pod oznakom B1 nalazi se 8 dvojnih vila svaka površine 272, 44m2 NKP, od kojih je svaka opremljena s privatnim bazenom, natkrivenim parkirnim mjestom, vrtom i terasama.

Prizemlje dvojne vile sastoji se od natkrivenog dijela ispred ulaza, ulaznog prostora, kupaonice i tehničkog prostora, dnevnog boravka s blagovaonicom i kuhinjom u open-space konceptu koji su orijentirani prema moru, spa zone s jacuzzijem i saunom te malim WC-om, koji su orijentirani prema terasi i vanjskom bazenu.

Na prvom katu nalaze se tri prostrane spavaće sobe, svaka sa vlastitom terasom, kupaonicom i walk-in ormarom. Dvije od tri spavaće sobe također imaju privatne spa zone s unutarnjim jacuzzijem, a jedna od njih ima čak dvije terase.

Pod oznakom B2 nalazi se 8 samostojećih vila svaka površine 233, 27m2 NKP, od kojih je svaka opremljena s privatnim bazenom, natkrivenim parkirnim mjestom, vrtom i terasama.

Koncept im je vrlo sličan vilama B1, što se rasporeda tiče. Prizemlje se sastoji od natkrivenog dijela ispred ulaza, ulaznog prostora, kupaonice i tehničkog prostora, dnevnog boravka s blagovaonicom i kuhinjom sa ostavom u open-space konceptu koji su orijentirani prema moru, spa zone s jacuzzijem i saunom, koji su orijentirani prema terasi i vanjskom bazenu.

Na prvom katu nalaze se tri prostrane spavaće sobe, svaka sa vlastitom terasom i kupaonicom. Jedna spavaća soba koja je zamišljena kao master spavaća soba ima i dodatnu terasu s privatnim jacuzzijem.

Kako bi nadomjestili manjak vanjskog prostora koji bi trebao osigurati luksuznost, dizajneri su se pobrinuli da taj nedostatak nadomjeste s elementima luksuza unutar svake vile – spa zona opremljena jacuzzijem, saunom, lounge zonom, WC-om i tušem spojena s vanjskim bazenom i terasom te kamin koji je pozicioniran između spa zone i dnevnog boravka te je vidljiv s obje strane. Vrlo prostrane spavaće sobe s vlastitim kupaonicama i terasama također su dio elemenata luksuza.

Sve vile imaju koncept kako bi ispunile kategorizaciju od 5 zvjezdica.

Na jednoj od parcela nalazi se trafostanica napravljena samo za ovo naselje.

Cijena: 4. 000. 000 EUR

Posrednička naknada: 2% + PDV

Podaci

  • Cena: 4.000.000 €
  • Tip: Plac
  • Kvadratura: 23.169 m2
  • Šifra oglasa: B6-13519

Karakteristike

  • Telefon
  • Ažuriran:
    15/04/2024
  • Šifra oglasa:
    B6-13519
Informacije o oglašivaču

Biliškov nekretnine d.o.o.


10000 Zagreb

Ostali oglasi ovog korisnika
Top