Pula, Veli vrh, prostrana obiteljska kuća, blizina centra grada i mora

Pula, Veli vrh

390.000 €
2.335 €/m2
Kuća 167 m2

Na mirnoj i lijepoj lokaciji, na relaciji Pula - Fažana, smjestila se ova prostrana obiteljska kuća.

Ukupne je površine oko 167 m2 te je izgrađena na građevinskom zemljištu od 999 m2.

Kuća se sastoji od prizemlja i kata, odnosno mansarde.

U prizemlju se nalazi hodnik, radna soba koja može isto tako poslužiti kao spavaća soba, prostorija koja se koristi kao walk in garderoba s visokim ugradbenim ormarima, spavaća soba, kupatilo te open space dnevni boravak s kuhinjom i blagovaonicom s izlazom na terasu.

Iz dnevnog dijela, unutarnjim stepeništem pristupa se gornjoj etaži na kojoj su se smjestile dvije spavaće sobe od kojih jedna ima izlaz na manji balkon s kojeg se pruža lijepi pogled na zelenilo te zajedničko kupatilo s hidromasažnom kadom.

Iz blagovaonskog dijela se pristupa ljetnoj kuhinji, velikoj konobi s unutarnjim kaminom i prostorom za druženje, ostavi s malim podrumom te još jednoj spavaćoj sobi za goste s vlastitim kupatilom i vanjskim ulazom koja se treba dovršiti.

Kuća se grije putem centralnog grijanja na plin, a plinski spremnik je smješten u stražnjem dijelu dvorišta. Hlađenje se vrši putem 5 klimatskih jedinica koje se nalaze u svakoj od spavaćih soba, radnoj sobi te dnevnom boravku. Kuća ima termo fasadu te je na svim otvorima PVC stolarija s IZO ostakljenjem te ALU škurama.

Ispred same kuće nalaze se dva parkirna mjesta s prirodnom nadstrešnicom u vidu zelenila te se, po potrebi, sa strane kuće može parkirati više automobila.

Obzirom na veličinu okućnice postoji mogućnost izgradnje bazena i ostalih sadržaja po želji novog vlasnika.

 

Lokacija nekretnine je izuzetna, u neposrednoj blizini nalaze se svi sadržaji potrebni za ugodan život poput trgovina, benzinskih postaja, restorana, škole, ljekarne itd. Udaljenost od prvih predivnih plaža je svega 5 minuta vožnje automobilom, a ista udaljenost je i do samog centra grada (3km).

 

S obzirom na sve navedeno, ova nekretnina predstavlja odličnu investiciju u vidu obiteljske kuće za miran i lagodan život, ali jednako tako i kao nekretnina za najam u turističke svrhe.

 

Za detalje molimo nazvati broj +385******* ili poslati e-mail na kristina@investa. hr

Za detalje molimo nazvati broj +385*******  ili poslati e-mail na vlado@investa. hr

 

 

 

Podaci

  • Cena: 390.000 €
  • Cena po kvadratu: 2.335 €/m2
  • Tip: Kuća
  • Kvadratura: 167 m2
  • Broj soba: 3
  • Nameštenost: Namešten
  • Broj kupatila: 2
  • Godina izgradnje: 2007
  • Šifra oglasa: I11-435

Karakteristike

  • Ažuriran:
    16/04/2024
  • Šifra oglasa:
    I11-435
Informacije o oglašivaču

Investa Real Estate Fažana Poreč

Voćarska 2
52212 Fažana

Ostali oglasi ovog korisnika
Top