Pentahaus iz snova

Varaždin, Centar

372.295 €
2.758 €/m2
Stan 135 m2

Varaždin je povijesni grad smješten u sjeverozapadnom dijelu Hrvatske. Poznat je kao kulturno i povijesno središte te jedan od najljepših gradova kontinentalne Hrvatske. S bogatom poviješću koja seže unatrag gotovo 900 godina, Varaždin odiše šarmom i elegancijom.

Jedna od posebnosti Varaždina je njegova dobro očuvana stara jezgra, koja je proglašena spomenikom kulture. Uske kaldrmirane uličice, šarmantne barokne palače, crkve i utvrde stvaraju posebnu atmosferu. Glavni gradski trg, Franjevački trg, s baroknom crkvom sv. Ivana Krstitelja, predstavlja srce grada i mjesto gđe se odvijaju mnogi događaji i manifestacije.

Grad je poznat po bogatom kulturnom životu. Svake godine u Varaždinu se održavaju brojne kulturne manifestacije, poput poznatog varaždinskog Baroknog festivala. Tijekom festivala, glazbenici iz cijelog svijeta dolaze nastupati u prekrasnim baroknim dvoranama grada, a posjetitelji mogu uživati u koncertima klasične glazbe.

Grad također nudi raznoliku gastronomsku scenu. U restoranima i ugostiteljskim objektima možete kušati tradicionalnu kuhinju regije, kao i moderne kulinarske kreacije. Varaždinska kuhinja poznata je po specijalitetima poput varaždinskog klipića, varaždinskog zelja i zagorskih štrukli.

Varaždin je grad koji kombinira bogatu povijest, kulturu, prekrasnu prirodu i opuštenu atmosferu. Bez obzira jeste li zaljubljenik u povijest, umjetnost, prirodu ili samo želite uživati u šarmu malog grada, Varaždin pruža raznolike mogućnosti za istraživanje i uživanje.

U tom prekrasnom gradu, imamo na prodaju penthaus, koji se nalazi na atraktivnoj i traženoj lokaciji u blizini VI osnovne škole.

Radi se o kvalitetnoj novogradnji čiji se završetak radova predviđa tijekom 2024. godine.

Stan se nalazi na prvom katu zgrade koja ima ukupno samo četiri stana. (S-4)

Ulaz u stan vodi kroz prostrani hodnik površine 10, 71 m2, koji omogućuje prirodno osvjetljenje prostora. Stan također ima i predsoblje površine 6, 89 m2 te dvije velike, moderno uređene kupaonice površine 6, 14 m2 i 6, 79 m2.

Tu su izba površine 3, 10 m2 i spremište površine 6, 73 m2, koje pružaju dodatni prostor za odlaganje stvari. Stan se sastoji od otvorenog prostora koji uključuje kuhinju, blagovaonicu i dnevni boravak, s ukupnom površinom od 37, 15 m2. Ovaj prostor je osmišljen kao funkcionalan i prostran, idealan za druženje i obiteljske aktivnosti.

Stan ima tri spavaće sobe. Prva spavaća soba ima površinu od 14, 03 m2, druga spavaća soba ima površinu od 10, 41 m2 a treća je površine 14, 21 m2.

Osim toga, stan ima i loggiu površine 4, 09 (3, 07) m2 te natkrivenu terasu površine 25, 18 (12, 59) m2.

Posebna karakteristika stana je zeleni krov površine 14, 30 (3, 56) m2, koji pruža dodatni prostor za uživanje i opuštanje.

Lokacija zgrade je izuzetna, udaljena samo 800 metara od samog centra grada Varaždina. To omogućuje laku i brzu dostupnost svim gradskim sadržajima, kao i blizinu trgovina, restorana, škola i drugih ustanova.

Postoji mogućnost kupnje dva parkirna mjesta (koja nisu u cijeni), što je izuzetna pogodnost u gusto naseljenim područjima.

Ukupna površina stana iznosi 135, 38 m2, a kvalitetna gradnja, moderan dizajn i povoljna lokacija čine ovaj penthaus atraktivnom ponudom na tržištu nekretnina u Varaždinu.

Za sve informacije o stanu čiju kupnju ne želite propustiti, stojimo na raspolaganju.

Aurelija Šemiga:003*******

aurelija. semiga@dogma-nekretnine. com

Gizela Mihaljević: 003*******

gizela. mihaljevic@dogma-nekretnine. com

ID KOD AGENCIJE: VZ1327

Aurelija Šemiga

Agent s licencom

Mob: 099*******

Tel: 042*******

E-mail: aurelija. semiga@dogma-nekretnine. com

www. dogma-nekretnine. com

Podaci

  • Cena: 372.295 €
  • Cena po kvadratu: 2.758 €/m2
  • Tip: Stan
  • Kvadratura: 135 m2
  • Broj soba: 4
  • Nameštenost: Polunamešten
  • Broj spratova: 2
  • Broj kupatila: 2
  • Godina izgradnje: 2023
  • Šifra oglasa: D10-89007

Karakteristike

  • Parking
  • Ažuriran:
    23/03/2024
  • Šifra oglasa:
    D10-89007
Informacije o oglašivaču

DOGMA NEKRETNINE d.o.o.

Fiorella la Guardia 6
51000 Rijeka

Ostali oglasi ovog korisnika
Top