DIZAJNERSKA VILLA SA INFINITY BAZENOM I POGLEDOM NA MORE

Fažana, Fažana

Dogovor
Kuća 240 m2

Malo ali čarobno mjestašce Fažana, na jugozapadnoj obali Istrskog poluotoka, nadomak antičke Pule, savršeno je za bijeg od ljetne vreve. Nezaboravno izasci i zalasci sunca oduševiti će svakog zaljubljenika u prirodu na morskom zraku. Prekrasne duge šetnice, održavane plaže, brojne manifestacije i spotski sadržaji gđe će svatko pronaći nešto za sebe, sve to nudi ovo malo turističko mjesto.

U mirnom dijelu mjestašca, nedaleko mora, okružena maslinama i borovima, smjestila se ova moderna villa, tradicionalne arhitekture. Sagrađena 2020. godine, vrhunski projektirana kako bi se iskoristili svi benefiti. Okrenuta prema jugu, proteže se na tri etaže i površine je 240m2.

Prizemlje ville sastoji se od dvije prostrane spavaće sobe s kupaonom iz kojih se pruža izlaz na terasu održavanog i uređenog vrta, zatim u prizemlju se još nalazi i finska sauna sa tušem te kutak za opuštanje.

Međukat sadrži još jednu prostranu spavaću sobu sa kupaonom i garderobom.

Na prvome katu smjestila se spavaća soba sa kupaonom i garedrobom, dnevni boravak sa blagovaonom i potpuno opremljenom kuhinjom sa staklenom stijenom kroz koju dopire pregršt sunčeve svijetlosti te daje dojam prozračnosti.

Na terasi nlaze se kutak za odmaranje, neizostavna ljetna kuhinja, sunčalište te impresivni infitity bazen sa hidromasažom iz kojeg se pruža pogledom na more!

Ova potpuno profesionalno i moderno opremljena villa za grijanje/ hlađenje koristi klima invertere, ima postavljeno podno grijanje te Fan-coil jedinice najmoderniji su sustavi grijanja i hlađenja koji pružaju potpunu ugodnost. Upravo mogućnost svojevrsnog prebacivanja sustava s grijanje na hlađenje i suprotno čini Fan-coil jedinice vrlo popularnim u posljednje vrijeme.  

Villa se apsolutno ističe od svih ostalih nekretnina svojom posbenom arhitekturom, vrhunskim namještajem i opremom!

Villa nudi mogućnost svojim budućim vlasnicima predivno mjesto za život ili unosnu nekretninu ukoliko se želite baviti turizmom odnosno turističkim iznajmljivanjem kako bi brže vratili uložena sredstva!

 

Za sve dodatne informacije i/ili razgledavanje, obratite se s povjerenjem licenciranim agenticama za nekretnine sa višegodišnjim iskustvom u prometu nekretnina:

LORENA KOGEJ

Agent s licencom

Mob 091*******

Telefon 052*******

lorena. kogej@dogma-nekretnine. com

SANDRA MILETIĆ

Agent s licencom

Mob 091*******

Telefon 052*******

sandra. miletic@dogma-nekretnine. com

ID KOD AGENCIJE: IS105599

Lorena Kogej

Agent s licencom

Mob: 091*******

Tel: 052*******

E-mail: lorena. kogej@dogma-nekretnine. com

www. dogma-nekretnine. com

Sandra Miletić

Agent s licencom

Mob: 091*******

Tel: 052*******

E-mail: sandra. miletic@dogma-nekretnine. com

www. dogma-nekretnine. com

Podaci

  • Cena: Dogovor
  • Tip: Kuća
  • Kvadratura: 240 m2
  • Broj soba: 10
  • Nameštenost: Polunamešten
  • Broj kupatila: 3
  • Površina placa: 8,5 a
  • Šifra oglasa: D10-75159

Karakteristike

  • Terasa
  • Ažuriran:
    20/03/2024
  • Šifra oglasa:
    D10-75159
Informacije o oglašivaču

DOGMA NEKRETNINE d.o.o.

Fiorella la Guardia 6
51000 Rijeka

Ostali oglasi ovog korisnika
Top