ADRIA HOMES - TRI PREKRASNE KUĆE ZA ODMOR - NEŠTO POSEBNO ZA VAS

Bednja, Trakošćan

930.000 €
3.100 €/m2
Kuća 300 m2

GROFOVIJA TRAKOŠĆAN – TRI PREKRASNE KUĆE ZA ODMOR - NEŠTO POSEBNO ZA VAS

„Grofovija Trakošćan“, 5. 000 m2 zemljišta sa tri prekrasna objekta smjestila se u Trakošćanu (Park šuma), u neposrednoj blizini jezera, pored dvorca Trakošćan.

U tom prekrasnom kraju, na brežuljku koji se uzdiže iznad jezera, na 250 metara nadmorske visine, nalazi se najatraktivnijih dvorac u zemlji – Trakošćan.

Nadomak Zagreba, Beča, Ljubljane, Venecije, ovaj dragulj kontinentalne Hrvatske, je jedan od najljepših dvoraca Europe smješten u prekrasnom okolišu. Opisuju ga kao bajkovito i gotovo nestvarno, jedno od najromantičnijih mjesta Hrvatske, koji nudi povijest dugu gotovo 800 godina i privlači turiste već više od pola stoljeća.

Osobito i prepoznatljivo obilježje Trakošćanu daje veliko romantično jezero, dugo oko kilometar i pol te duboko oko dva i pol metra. Voda se ljeti ugrije i do 22 stupnja, dok se zimi površina jezera zaleđuje te takva ostaje i do tri mjeseca. Uz samo jezero uređene su pješačke i biciklističke staze, koje taj prostor pretvaraju u prekrasno, jedinstveno šetalište.

„Grofovija Trakošćan“ dio je tog osobitog područja, te se svojim projektom, izgledom, energetskom učinkovitošću i sadržajem u potpunosti uklopila u ljepote ovog kraja.

Zahvaljujući svojoj ljepoti, povijesti, kulturi, miru i idealnoj lokaciji, sve generacije u Trakošćanu mogu naći utočište za ugodno provedeno vrijeme, kroz istodobno upoznavanje kulturne baštine i uživanje u ambijentu neponovljivih prirodnih ljepota.

Kako u novije doba raste popularnost boravka u prirodi, ali kroz sportsko-rekreativne sadržaje, odnosno outdoor sportove u Trakošćanu se razvio aktivni turizam. Okolica dvorca Trakošćana je savršen poligon za trčanje i vožnju biciklom, kao i niz drugih sadržaja na otvorenom poput nordijsko hodanje, trčanje, bicikliranje, veslanje, ribolov ... (Trakošćansko jezero i okolica), planinarenje (Ivančica, Ravna gora), lov i ribolov (lokalni rezervati – neposredna blizina), paragliding (Ravna gora).

U neposrednoj blizini nalaze se Tuheljske toplice, Krapinske toplice, Stubičke toplice, Varaždinske toplice, Toplice Sv. Martin na Muri, sa svojim prekrasnim sadržajima i ljekovitim vodama.

Uz dvorac Trakošćan tu su i kulturni objekti i sadržaji koje ne smijete propustiti :

Varaždin -palače, muzeji, zvonici, Stari grad, Varaždinsko groblje, Špancir fest, Barokne večeri,

Lepoglava muzej čipki, Krapina muzej krapinskog pračovjeka,

Zagreb sa svim svojim kulturnim, gradskim i ostalim sadržajima,

Čakovec dvorac Zrinski, Veliki Tabor dvorac, Maruševac dvorac i još puno toga.

A sve to možete upotpuniti sa gastronomskim doživljajima u restoranima Vuglec Breg Krapina, Klet Kozjak Krapina, Bedem Varaždin, Bernarda Varaždinske toplice, te i niz seoskih turističkih OPG – ova koji pružaju gastronomske užitke u neposrednoj blizini, te vinogorje i vinarije Štigova, sv. Urgan – degustacije vina

Sama destinacija povezana je sa svim centrima Europe autoputom, koji je udaljen 4 kilometara od „Grofovije Trakošćan“, što omogućuje brzu dostupnost regionalnim centrima (Ljubljana 160 km, Rijeka 220 km, Graz 120 km, Wien 300 km, Trieste 250 km ... )

Na idealnoj lokaciji, za svako godišnje doba, sami morate utvrditi koje će Vam biti ljepše i interesantnije.

Grofovija Trakošćan je smještena uz samo jezero, na prekrasnoj poziciji, terenu od 5. 000 m2, u kojoj su smještene tri odvoje, predivne kuće, savršene za odmor, energetski učinkovite, koje svaka u svom sastavu ima terasu od 70m2, wellnes sa saunom i jacuzzi, te sunčalište veličine 30 m2.

Svaka stambena jedinica ima 93 m2 i sastoje se od dnevnog boravka, kuhinje, blagovaonice, dvije prostrane spavaonice, odvojeni wc, modernu kupaonicu, natkrivenu terasu i sunčalište.

Kuće su klimatizirane, imaju po dva televizora, a grijanje je uz dizalice topline, klime i kamina.

Modrena gradanja, energetski učinkovite kuće, odličan projekat koji se uklopio svojim izgledom i sadržajima u ovo prekrasno okruženje. To su predivne kuće, savršene za odmor od užurbanog gradskog života.

Kuće su namijenjene i za turističko iznajmljivanje, te su kategorizirane kao kuće za odmor sa 4 zvjezdice i nose atraktivni povrat na investiciju kroz turistički najam.

Predviđen je i zajednički bazen sa narednu sezonu, koji je uključen u prodajnu cijenu.

Kupcu se prenosi kompletno organizirana usluga turističkog najma u kućama.

Želite za sebe i svoju obitelj savršeno pozicioniranu, mirnu lokaciju, gđe će te u svako godišnje doba imati nešto novo, bolje i ljepše, ili želite napraviti dobar turistički posao kroz cijelu godinu, ove nekretnine su idealna prilika za Vas.

Sa zadovoljstvom ćemo Vam pružiti sve informacije, omogućiti Vam pregled i uživanje u ovom prekrasnom ambijentu.

U cijenu nije uključen PDV.

Obratite se nam sa povjerenjem.

Damir 00 385 (0)997*******

ID KOD AGENCIJE: VZ1019

Damir Varošanec

Suradnik za Dalmaciju

Mob: 099*******

Tel: 022*******, 022*******

E-mail: damir. varosanec@dogma-nekretnine. com

www. dogma-dalmacija. com

Podaci

  • Cena: 930.000 €
  • Cena po kvadratu: 3.100 €/m2
  • Tip: Kuća
  • Kvadratura: 300 m2
  • Broj soba: 9
  • Nameštenost: Polunamešten
  • Godina izgradnje: 2023
  • Površina placa: 50 a
  • Šifra oglasa: D10-83152

Karakteristike

  • Terasa
  • Parking
  • Dvorište
  • Ažuriran:
    19/03/2024
  • Šifra oglasa:
    D10-83152
Informacije o oglašivaču

DOGMA NEKRETNINE d.o.o.

Fiorella la Guardia 6
51000 Rijeka

Ostali oglasi ovog korisnika
Top