RIJEKA, VIŠKOVO CENTAR-Građevinski teren sa započetom gradnjom višestambenih zgrada sa 28 stanova.

Viškovo, Viškovo

950.000 €
Plac 2.350 m2

RIJEKA, VIŠKOVO CENTAR-Građevinski teren sa započetom gradnjom višestambenih zgrada sa 28 stanova.

SAMO U DOGMI!

Tražite izvrsnu priliku za ulaganje u nekretnine? Ova jedinstvena ponuda sigurno će vas zainteresirati! Prodajemo zemljište u Rijeci s dozvolom za gradnju 28 modernih stanova, projektnom dokumentacijom i plaćenim svim potrebnim doprinosima.

Ovo je idealna prilika za investitore koji žele ostvariti visoku profitabilnost na dugoročnom planu. Zemljište se nalazi u odličnoj lokaciji u Rijeci, blizu svih glavnih gradskih atrakcija i sa svim potrebnim sadržajima u neposrednoj blizini.

Na ovom zemljištu se već nalaze izliveni temelji za 2 zgrade. Prva zgrada ima 16 stanova i lift, a druga zgrada ima 12 stanova. Svi stanovi su pažljivo projektirani kako bi se osigurala maksimalna funkcionalnost i udobnost za stanare.

Uz to, zemljište ima predivan pogled na okolni krajolik, a zgrade su dizajnirane tako da se maksimalno iskoriste sve prednosti lokacije. Svi stanovi imaju pripadajuća parkirna mjesta te će stanari uživati u privatnosti i miru u ovom modernom urbanom okruženju.

Ova ponuda je jedinstvena prilika da postanete vlasnik nekretnina u jednoj od najperspektivnijih lokacija u Rijeci. Agencija s najvećim iskustvom u Hrvatskoj preuzima prodaju i osigurava da se sve provede u skladu sa zakonom.

Ukoliko tražite izvrsnu investicijsku priliku i želite postati dio atraktivnog urbanog okruženja u Rijeci, ovo je savršena ponuda za vas. Ne propustite priliku postati vlasnik jedne od najpoželjnijih nekretnina u gradu. Kontaktirajte nas za više informacija i da bismo dogovorili razgledavanje ovog jedinstvenog zemljišta.

Za sve informacije i ogled nekretnine stoji Vam na raspolaganju naša agentica Ružica Jurišić.

Agent s licencom tel. 091*******

Mail:ruzica. jurisic@dogma-nekretnine. com

ID KOD AGENCIJE: 1507412

Ružica Jurišić

Agent s licencom

Mob: 091*******

Tel: +385*******

E-mail: ruzica. jurisic@dogma-nekretnine. com

www. dogma-nekretnine. com

Podaci

  • Cena: 950.000 €
  • Tip: Plac
  • Kvadratura: 2.350 m2
  • Šifra oglasa: D10-83643

Karakteristike

  • Ažuriran:
    30/03/2024
  • Šifra oglasa:
    D10-83643
Informacije o oglašivaču

DOGMA NEKRETNINE d.o.o.

Fiorella la Guardia 6
51000 Rijeka

Ostali oglasi ovog korisnika
Top