Veliko imanje u okolici Splita

Prgomet, Bogdanovići

1.400.000 €
4.667 €/m2
Kuća 300 m2

Uživajte u iskonskoj ljepoti netaknute prirode, okruženi zelenilom i životinjskim svijetom na ovom velikom imanju, u zaleđu Splita. Sa svojih 15000 m2 prostire se pravi raj za ljubitelje prirode. Sredina od 20-tak živućih stanovnika, koji većinom gaje stoku, pružit će vam osjećaj topline i gostoljubivosti, a također vas upoznati sa bogatom tradicijom i kulturom ovog sela.

Čim skrenete sa lokalne ceste, na samom ulazu, nalazi se kućica koja može služiti kao zaseban stan za radnike koji bi održavali imanje. Sve počinje nakon toga kad ćete se prošetati najimpresivnijim dijelom imanja, 300 m dugačkim voćnjakom i maslinikom sa 80 stabala maslina. Ova idilična zelena oaza, sa mirisima Mediterana, pruža prekrasan pogled i nudi mogućnost da se okušate u uzgoju i berbi vlastitog maslinovog ulja. Uz to, štalica za konje smještena na imanju stvara harmoniju s prirodom i omogućuje vam da se povežete s tim nježnim stvorenjima.

Tada stižete do glavne kuće koja će vam oduzeti dah. Nije nikla preko noći, već je građena kroz vrijeme, između 2013. i 2022. godine, i nadograđivana idejama koje su se rađale i potrebama koje su otkrivane. Sazdana većinom od prirodnim materijala, ova kuća za odmor pruža vam sve što vam treba za savršen bijeg iz gradske vreve.

Svaki kutak kuće pažljivo je osmišljen kako bi pružio udobnost i luksuz, a svaka prostorija odiše toplinom doma. Uz to, tu su i popratni objekti koji upotpunjuju vaše iskustvo na imanju.

Možete se opustiti pored bazena s prekrasnim sunčalištem, jacuzzijem i pogledom na planine koji će vas jednostavno očarati.

Uz glavnu kuću nalazi se strojarnica, ostava i teretana s kompletnom opremom za vježbanje, koja ima zaseban ulaz s vanjske strane. Kuća se prostire na 120 m2, s kuhinjom, blagovaonicom, dnevnim boravkom, spavaćom sobom, kupaonicom i ostavom u prizemlju. Na prvom katu, koji se može doseći unutarnjim stepenicama, nalazi se soba za odmor s TV-om te tri spavaće sobe s zajedničkom kupaonicom. Sve je to opremljeno svim potrebnim kućanskim aparatima i klima uređajima za grijanje i hlađenje.

Kako bi vam omogućili još više prostora za uživanje, uz kuću se nalazi ljetna kuhinja s mjestom za roštilj, priručnim sanitarnim čvorom i tušem. Također ima i mali raj za đecu, igralište opremljeno trampolinom, pješčanikom, kućicom za igru, klackalicom i toboganom. Tu je i vrt u kojem vlasnici sade voće i povrće, a za istraživanje okolice osigurali smo 10 bicikala. Svakako ne smijemo zaboraviti na natkriveni prostor za parking kao i garažu koja može smjestiti vaše automobile, kao i dodatni pomoćni objekt sa kuhinjom, kupaonicom i vešerajem.

Do imanja se dolazi zavojitom asfaltiranom cestom. Udaljeno je 20 km do Trogira, 30 km od Splita, pola sata vožnje do Nacionalnog Parka slapova Krke, 10 km od ulaza na autoput i 19 km od aerodroma.

Udaljenost od gradske vreve, prometne gužve i buke omogućava vam da uživate u potpunom miru, odmorite se od svakodnevnog stresa i povežete se s prirodom. Također možete stvarati vlastita pravila i ritam života koji vam odgovara, a prostrani prostor u prirodi pruža mogućnost za razne outdoor aktivnosti. Isto tako, povezanost sa internetom daje vam mogućnost i rada od kuće.

Ova kuća za odmor privlači goste iz cijelog svijeta i uspješno posluje u turizmu tijekom ljetnih mjeseci, stoga može biti izvrstan način za brži povrat vaše investicije. Osim toga, veliko imanje pruža vam mogućnosti za proširenje sadržaja u skladu sa potražnjom gostiju i stvaranje harmoničnog spoja s prirodom.

ID KOD AGENCIJE: ST841

Lida Orlić

Agent s licencom

Mob: 098*******

Tel: +385*******

E-mail: lida. orlic@dogma-nekretnine. com

www. dogma-nekretnine. com

Podaci

  • Cena: 1.400.000 €
  • Cena po kvadratu: 4.667 €/m2
  • Tip: Kuća
  • Kvadratura: 300 m2
  • Broj soba: 8
  • Nameštenost: Polunamešten
  • Broj spratova: 1
  • Broj kupatila: 5
  • Godina izgradnje: 2013
  • Površina placa: 150 a
  • Šifra oglasa: D10-84330

Karakteristike

  • Dvorište
  • Internet
  • Ažuriran:
    19/03/2024
  • Šifra oglasa:
    D10-84330
Informacije o oglašivaču

DOGMA NEKRETNINE d.o.o.

Fiorella la Guardia 6
51000 Rijeka

Ostali oglasi ovog korisnika
Top