Poslovni prostor na vrlo atraktivnoj lokaciji u Rovinju

Rovinj, Rovinj

360.000 €
4.800 €/m2
Poslovni prostor 75 m2

Rovinj se nalazi na zapadnoj obali Istre. Gospodarstvo Rovinja je dosta snažno. Turizam I industrija čine najveće izvore prihoda grada Rovinja.

Kod naselja Grippole Prostornim planom bivše Općine Rovinja, te Generalnim urbanističkim planom Grada Rovinja definirana je Poduzetnička zona Gripole-Spine, radi poticanja razvitka malog i srednjeg poduzetništva na području grada.

U predivnom Rovinju, nedaleko od centra Rovinja, na vrlo atraktivnoj lokaciji prodaje se poslovni prostor. Prostor je veličine 74, 57 m2 sa tri kupatila. Obzirom da se u prostoru već obavljala poslovna đelatnost prostor ima ugrađenu trofaznu struju. Prostor se nalazi u prizemlju poslovno-stambene zgrade. Smještaj na uglu zgrade omogućuje mu ulaz sa dvije strane.

Obzirom da se prostor nalazi u vrlo naseljenom mjestu idealan je za đelatnosti poput trgovine, apoteke, kozmetičkog salona i dr. Također može poslužiti kao prostor za uredske đelatnosti.

Uz poslovni prostor postoji mogućnost kupnje garaže od 18 m2 koja nije uračunata u cijenu. Ispred poslovnog prostora nalazi se parkiralište što je povoljna okolnost.

Šifra objekta: D-094

Kontakt: Danijela Kocijančić, danijela@europartner. hr, +385*******

Razgled nekretnine moguć je uz potpis ugovora o posredovanju koji je temelj za sve daljnje radnje vezane za kupoprodaju, sve sukladno Zakonu o posredovanju u prometu nekretnina.

U slučaju odluke o kupnji ove nekretnine agencijska provizija iznosi 3% + PDV od ugovorene kupoprodajne cijene i dospijeva na naplatu nakon sklapanja kupoprodajnog ugovora.

Podaci

  • Cena: 360.000 €
  • Cena po kvadratu: 4.800 €/m2
  • Tip: Poslovni prostor
  • Kvadratura: 75 m2
  • Šifra oglasa: E11-2077

Karakteristike

  • Ažuriran:
    04/04/2024
  • Šifra oglasa:
    E11-2077
Informacije o oglašivaču

EUROPARTNER

Istarskog razvoda 1
52440 Poreč

Ostali oglasi ovog korisnika
Top