Nin - zemljište prvi red do mora 2934m2

Nin, Nin

1.700.000 €
Plac 2.934 m2

Posredujemo u prodaji građevinskog zemljišta prvi red do mora na atraktivnoj lokaciji u Ninu, a koje se  sastoji od pet parcela te sve zajedno iznosi 2934 m2.   Zgrada A sa četiri stana izgrađena je na jednoj od parcela, tlocrtne površine 201 m2. Za ostale četiri zgrade (4 zgrade x 4 stana, ukupno 20 stanova u 5 zgrada) postoji sva dokumentacija, sve dozvole i priključci te je potpuno opremljeno za početak gradnje. Projekt je osmišljen kao kompleks luksuznih dvojnih kuća u kombinaciji modernog i mediteranskog stila na izuzetno atraktivnoj lokaciji. Ispred zemljišta je pješčana plaža duga cca  8 kilometara, a u blizini svih potrebnih sadržaja, restorana, kafića i sl.

Također postoji mogućnost, da kupac/klijent  kupiti cijelu firmu, koja na sebi nema nikakvih tereta, osim imovinu društva koju  čine isključivo predmetna građevinska zemljišta i stambena zgrada koja obavlja poslovanje najma apartmana.

Obilazak nekretnine moguć je isključivo uz prethodni dogovor i rezervaciju termina.

Za sva dodatna pitanja stojimo na raspolaganju u uredu agencije.

Standardna poslovna politika agencije Anita tim nekretnine je organiziranje razgledavanja nekretnine nakon što klijent potpiše  standardni agencijski ugovor. Potpisivanje ovog ugovora osnovni je uvjet na koji se nastavljaju daljnje aktivnosti povezane s kupnjom nekretnine, a to sve je utemeljeno na Zakonu o posredovanju u prometu nekretnina i Zakonu o zaštiti podataka.

Kupac plaća agencijsku proviziju 3%+PDV.

www. NekretnineAnitaTim. hr

 

Podaci

  • Cena: 1.700.000 €
  • Tip: Plac
  • Kvadratura: 2.934 m2
  • Šifra oglasa: A31-1224

Karakteristike

  • Ažuriran:
    26/03/2024
  • Šifra oglasa:
    A31-1224
Informacije o oglašivaču

NEKRETNINE ANITA TIM

Ulica hrvatske mornarice kbr. 1-E
21000 Split

Ostali oglasi ovog korisnika
Top