OTOK KRK, MALINSKA - Dvojna kuća s 4 apartmana i pogledom na more

Malinska-Dubašnica, Malinska

450.000 €
2.045 €/m2
Kuća 220 m2

OTOK KRK, MALINSKA - Dvojna kuća s 4 apartmana i pogledom na more

Dvojna apartmanska kuća 220 m2, okućnicom 310 m2 i pomoćnim objektom.

Kuća je dvokatnica podijeljena na 4 apartmana .

Sastoji se od :

- prizemlja u kojem je nalazi dvosobni apartman sa dnevnim boravkom i terasom, te sobe s kupaonicom

- prvog kata na kojem su 2 apartmana, jedan je studio apartman i jedan dvosobni sa dnevnim boravkom. Oba apartmana imaju terasu.

- potkrovlja u kojem je veliki dvosobni apartman sa dnevnim boravkom i terasom sa panoramskim pogledom na more.

- pomoćnog objekta u kojem je je dnevni boravak s kuhinjom.

Kuća je 2019. obnovljena i uređena. Unutarnji prostor je dobro održavani te je u potpunosti opremljena potrebnim tehničkim uređajima i kvalitetnim namještajem.

Pomoćni objekt ima solarni grijanje vode. Kompletna je postavljena PVC stolarija, klima, kuhinja.

Ispred kuće je i prostrana okućnica s lijepo uređenom sjenicom i grill prostorom, kao i natkriveni parkirni prostora za 5 automobila.

Na odličnoj je lokaciji u blizini samog centra Malinske. Vlasnički list je uredan, posjeduje građevinsku i uporabnu dozvolu.

MALINSKA, kao središte Dubašnice, nekada otočna luka za izvoz drva, te omiljena turistička destinacija bečke aristokracije. Spominje se u 15. st. kao dobro sidrište na kojem su se brodovi sklanjali za vrijeme jačih vjetrova, osobito jakog juga. Dolaskom parobroda 1866. godine, Malinska od luke za izvoz drva, postaje klimatsko lječilište zahvaljujući blagoj klimi s oko 260 sunčanih dana godišnje. Danas je jedno od jačih otočnih turističkih odredišta, poznato po brojnim plažama i razvijenom hotelijerstvu, te obiteljskom turizmu.

Nedaleko Malinske smjestio se Porat, mirno mjesto u kojem je stanovništvo nekada živjelo od ribarstva, a danas je vodeću ulogu preuzeo turizam. Naziv mjesta dolazi od talijanske riječi porto što u prijevodu znači luka.

Plaže u Malinskoj i na otoku Krka poznate su kao neke od najboljih u Hrvatskoj. Jedna od prednosti razvedene i široke obale u Malinskoj je da plaže, gđe god da idete, nikada nisu daleko. Raznolika obala otoka nudi široku paletu plaža: od stjenovitih, pješčanih i šljunčanih plaža do skrivenih uvala. Plaže za đecu, za invalide, nekupače ili starije osobe, plaže za pse, plaže za one koji traže prirodni hlad i blizinu parkirališnih mjesta, ljubitelje sportskih aktivnosti i beach barova, ali i neslužbena nudistička plaža – sve to nudi Malinska.

Plaže na području općine Malinska-Dubašnica povezane su brojnim šetnicama te čine jedinstvenu prirodnu cjelinu. Uređenost plaža varira od uređenih betonskih platoa do divljih, kamenih avanturističkih ulaza u more, ali i mnogo skrivenijih i skrovitijih mjesta za kupanje u malim uvalama koje vrijedi posjetiti. Plaže se protežu zapadnim dijelom otoka Krka: počinju uz Rajsku cestu koja povezuje Malinsku i Njivice, a završavaju iza romantičnog gradića Porta.

Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja

www. dux-nekretnine. hr/opci-uvjeti-poslovanja

ID KOD AGENCIJE: 22356

Igor Popović

Agent s licencom

Mob: +385*******

Tel: +385*******

E-mail: igor@dux-nekretnine. hr

www. dux-krk. com

Podaci

  • Cena: 450.000 €
  • Cena po kvadratu: 2.045 €/m2
  • Tip: Kuća
  • Kvadratura: 220 m2
  • Broj soba: 12
  • Nameštenost: Namešten
  • Broj kupatila: 5
  • Površina placa: 3 a
  • Šifra oglasa: D7-420078

Karakteristike

  • Terasa
  • Parking
  • Klima
  • Ažuriran:
    10/04/2024
  • Šifra oglasa:
    D7-420078
Informacije o oglašivaču

Dux nekretnine

Tizianova 8
51000 Rijeka

Ostali oglasi ovog korisnika
Top