OPATIJA, POBRI - Prekrasna mediteranska kuća s fenomenalnim pogledom i velikom okućnicom

Opatija - Okolica, Pobri

810.000 €
2.207 €/m2
Kuća 367 m2

OPATIJA, POBRI - Prekrasna mediteranska kuća s fenomenalnim pogledom i velikom okućnicom

Opatija, predivan obalni grad smješten na Jadranskom moru poznato je turističko odredište za turiste iz cijelog svijeta. Grad je okružen prekrasnom prirodom, u podnožju planine Učka. Iz nekretnina u Opatiji pruža se neprocjenjivi pogled na more i okolne otoke Krk i Cres. Opatija je okružena šarmantnim malenim gradovima sa starim kućama smještenim u uskim uličicama bogate povijesti. Ulice grada Opatije čine nekretnine koje se ističu specifičnom arhitekturom te vilama koje datiraju iz habsburškog perioda. Veliki izbor plaža, kristalno čistog mora i raznovrsne turističke usluge ključni su faktori zbog kojih je Opatija savršena turistička destinacija prepoznata od strane susjednih zemalja kao odličan investicijski izbor.

Predstavljamo vam prekrasnu mediteransku kuću s fenomenalnim pogledom na Kvarnerski zaljev i otoke, blizu centra Opatije i mora!

Kuća površine 366, 90 m2 napravljena je kao prava obiteljska kuća s 5 spavaćih soba, te velikim dnevnim boravkom, kuhinjom s blagavaonom i 3 kupaonice.

U suterenu se nalazi velika kuhinja, spremište s WC-om i tušem s izlazom na prekrasnu terasu s pogledom na more, gđe se u nastavku nalazi i ljetna kuhinja kao konoba te veliki vanjski roštilj.

Unutarnje stepenice vode do visokog prizemlja gđe se nalazi dnevni boravak, spavaća soba sa vlastitom kupaonicom, još jedna kupaonica te radna/spavaća soba, kao i dvije prekrasne terase sa kojih se pruža pogled na more i planine.

Na 1. katu koji je također povezan unutrašnjim stepenicama nalaze se 3 spavaće sobe i velika kupaonica sa saunom, odvojenim toaletom i tušem kao i prostorom za praonicu. Sa zadnje strane nalazi se velika zatvorena terasa koja služi kao atelje, a može biti i zimski vrt, odavde stepenicama se ide na uređenu kultiviranu okućnicu s koje se također pruža prekrasan pogled na more. Također u visokom potkrovlju nalazi se uređen tavanski prostor.

Važno je naznačiti centralno grijanje na naftu koje je postavljeno po cijeloj kući a tank je promijenjen prije dvije godine dok je u svim prostorijama gđe je keramika postavljeno podno grijanje.

Kuća se nalazi na prekrasnoj parceli od 878m2, okružena zelenilom. Pješačenje do mora traje 15minuta dok vožnja automobilom do plaže traje svega 4 minute.

Ova prekrasna kuća nalazi se na lokalnoj cesti što dodatno pruža osjećaj dobre povezanosti. Ovo je idealna nekretnina za sve one koji traže miran život nedaleko od mora, u blizini svih sadržaja koje nudi Opatija.

U neposrednoj blizini kuće je ulaz u poznato šumsko šetalište Carmen Sylve koje pruža novi doživljaj Opatije. Šumska oaza koja svaki dan osvaja šetače čija šetnja duga sat i pol nudi priliku za upoznavanje zanimljivih lokacija posebno s đecom i kućnim ljubimcima.

Također, kuća ima garažu koja može primiti dva vozila te je sama kuća pred par godina adaptirana, pa se može pohvaliti novim krovom, fasadom i modernom stolarijom.

Ova kuća je savršen primjerak moderne i funkcionalne nekretnine, idealna za one koji hoće namjestiti kuću po svom ukusu jer se prodaje bez namještaja.

Ne propustite priliku postati vlasnikom ove prekrasne nekretnine i uživati u blagodatima života na obali!

Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja

www. dux-nekretnine. hr/opci-uvjeti-poslovanja

ID KOD AGENCIJE: 22740

Josip Gudeljević

Agent pripravnik

Mob: +385*******

Tel: +385*******

E-mail: josip@dux-nekretnine. hr

www. dux-opatija. com

Podaci

  • Cena: 810.000 €
  • Cena po kvadratu: 2.207 €/m2
  • Tip: Kuća
  • Kvadratura: 367 m2
  • Broj soba: 11
  • Broj spratova: 2
  • Broj kupatila: 4
  • Površina placa: 8,8 a
  • Šifra oglasa: D7-423689

Karakteristike

  • Terasa
  • Parking
  • Dvorište
  • Klima
  • Ažuriran:
    10/04/2024
  • Šifra oglasa:
    D7-423689
Informacije o oglašivaču

Dux nekretnine

Tizianova 8
51000 Rijeka

Ostali oglasi ovog korisnika
Top