OTOK KRK, PUNAT - Apartman s bazenom na atraktivnoj lokaciji

Punat, Punat

478.000 €
5.829 €/m2
Stan 82 m2

OTOK KRK, PUNAT - Apartman s bazenom na atraktivnoj lokaciji

Apartman se sastoji od prizemlja i kata. U prizemlju se nalaze dnevni boravak, kuhinja i blagavaonica, ostava i kupaonica. Unutrašnje stubište vodi na 1. kat gđe se nalaze dvije spavaće sobe, kupaonica i balkon. Apartmanu pripada i cca 80 2m okućnice, te bazen i sunčalište.

Klimatiziran je, ima dizalica topline, kvalitetna keramika i sanitarije, također ima dimnjak tako da je moguće i grijanje preko peći ili kamina. Pogled na more!

Apartman će biti dovršen i useljiv do kraja 2023. godine.

PUNAT, smješten na istočnoj obali puntarske drage, duge više od tri i široke gotovo dva kilometra, smatra se jednim od mlađih krčkih naselja. Međutim, takvo se mišljenje vezuje uz činjenicu da su se događaji ovoga kraja tek unazad stotinjak godina sustavnije počela pratiti i bilježiti. Ranije je pripadao gradu Krku, a gotovo do samog Punta prostiralo se vrbničko područje.

Tragova naseljenosti ima od pretpovijesti, preko Ilira, do Grka i Rimljana. Prema legendi, tijekom rimskih vremena postojao je most preko uskog ulaza u Puntarsku dragu prema gradu Krku. Navodno su, prema različitim zapisima, stanovnike na području Punta naselili upravo knezovi Krčki, kako bi zaštitili prilaz mostu i Puntarskoj dragi.

Danas je Punat jedno od najvećih hrvatskih nautičkih središta i otočni centar maslinarstva. Govoriti o Puntu, a istodobno ne spomenuti i otočić Košljun, nezamislivo je. Jer, Punat i Košljun su vjekovima upućeni jedan na drugog, život fratara - franjevaca i Puntara međusobno je prožet. Stoga svaki posjetitelj obvezno zaželi posjetiti Košljun, što i omogućuju barkajoli koji stalo održavaju 10-minutnu vožnju od Punta do Košljuna i natrag.

Punat je malo turističko mjesto koje prije svega nudi odmak od žurbe, stresa i buke. Iznimno je dražestan, okupljen duž malih stisnutih ulica koje vode do tipičnih primorskih kuća s voltama, balaturama i konobama. Punat se vrlo ponosi tradicijom maslinarstva: danas će se za Punat reći da upravo svaka tamošnja obitelj obrađuje vlastiti maslinik i proizvodi vlastito, vrlo kvalitetno, maslinovo ulje.

Mir, rekreacija, duhovna okrijepa na Košljunu, aduti su kojima Punat poziva svoje posjetitelje. Oni koji se odazovu, ne prestaju dolaziti!

Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja

www. dux-nekretnine. hr/opci-uvjeti-poslovanja

ID KOD AGENCIJE: 23194

Igor Popović

Agent s licencom

Mob: +385*******

Tel: +385*******

E-mail: igor@dux-nekretnine. hr

www. dux-krk. com

Podaci

  • Cena: 478.000 €
  • Cena po kvadratu: 5.829 €/m2
  • Tip: Stan
  • Kvadratura: 82 m2
  • Broj soba: 3
  • Broj kupatila: 2
  • Godina izgradnje: 2023
  • Šifra oglasa: D7-427861

Karakteristike

  • Dvorište
  • Ažuriran:
    10/04/2024
  • Šifra oglasa:
    D7-427861
Informacije o oglašivaču

Dux nekretnine

Tizianova 8
51000 Rijeka

Ostali oglasi ovog korisnika
Top