OTOK KRK, okolica Malinske - Dvoetažni apartman s panoramskim pogledom na more

Malinska-Dubašnica, Kremenići

425.000 €
4.250 €/m2
Stan 100 m2

OTOK KRK, okolica Malinske - Dvoetažni apartman s panoramskim pogledom na more

Dvoetažni apartman na mirnoj lokaciji sa pogledom na more.

Apartman 100 m2 nalazi se na 1. katu novije obiteljske kuće sa četiri stambene jedinice.

Sastoji se od ulaznog hodnika, kupaone, open space prostora u kojemu su kuhinja sa blagavaonom i dnevni boravak iz kojega se izlazi na natkrivenu terasu.

Unutarnjim stepeništem ide se na drugu etažu na kojoj je smještena kupaona, tri spavaće sobe sa izlazima na veliku natkrivenu terasu otvorenog pogleda na more.

Apartman je kompletno opremljen i spreman za useljenje.

Uz njega dolaze još i dva parkirna mjesta na okućnici, od kojih je na jednom spremište (koje se po potrebi može maknut).

Malinska i cijeli njezin kraj zove se Dubašnica te se nalazi u zapadnome dijelu otoka Krka. Sve do 15. st. Dubašnica je bila gotovo bez stalnih stanovnika, kao i južnije područje od nje, gotovo do grada Krka. Naziv kraja potječe od duba ili hrasta, jer tu su bogate šume i pašnjaci uz ponešto oranica. Dubašnica je uglavnom bilo omišaljsko područje, već otprije 12. stoljeća, ali dio su držali i Krčani.

Malinska od luke za izvoz drva, postaje klimatsko lječilište zahvaljujući blagoj klimi s oko 260 sunčanih dana godišnje. Danas je jedno od jačih otočnih turističkih odredišta, poznato po brojnim plažama i razvijenom hotelijerstvu, te obiteljskom turizmu.

Nedaleko Malinske smjestio se Porat, mirno mjesto u kojem je stanovništvo nekada živjelo od ribarstva, a danas je vodeću ulogu preuzeo turizam. Naziv mjesta dolazi od talijanske riječi porto što u prijevodu znači luka.

Plaže u Malinskoj i na otoku Krka poznate su kao neke od najboljih u Hrvatskoj. Jedna od prednosti razvedene i široke obale u Malinskoj je da plaže, gđe god da idete, nikada nisu daleko. Raznolika obala otoka nudi široku paletu plaža: od stjenovitih, pješčanih i šljunčanih plaža do skrivenih uvala. Plaže za đecu, za invalide, nekupače ili starije osobe, plaže za pse, plaže za one koji traže prirodni hlad i blizinu parkirališnih mjesta, ljubitelje sportskih aktivnosti i beach barova, ali i neslužbena nudistička plaža – sve to nudi Malinska.

Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja

www. dux-nekretnine. hr/opci-uvjeti-poslovanja

ID KOD AGENCIJE: 23287

Igor Popović

Agent s licencom

Mob: +385*******

Tel: +385*******

E-mail: igor@dux-nekretnine. hr

www. dux-krk. com

Podaci

  • Cena: 425.000 €
  • Cena po kvadratu: 4.250 €/m2
  • Tip: Stan
  • Kvadratura: 100 m2
  • Broj soba: 4
  • Nameštenost: Namešten
  • Broj kupatila: 2
  • Šifra oglasa: D7-428700

Karakteristike

  • Ažuriran:
    10/04/2024
  • Šifra oglasa:
    D7-428700
Informacije o oglašivaču

Dux nekretnine

Tizianova 8
51000 Rijeka

Ostali oglasi ovog korisnika
Top