Šarmantna mediteranska kuća u blizini svih sadržaja u Malinskoj - ID 455

Malinska-Dubašnica, Malinska

825.000 €
5.893 €/m2
Kuća 140 m2

Otkrijte očaravajuću samostojeću mediteransku kuću smještenu u Malinskoj, na izvrsnoj lokaciji udaljenoj samo minutu hoda od predivne plaže. Ova kuća oduševljava svojim šarmom i udobnošću te je okružena prostranim i lijepo uređenim vrtom. Vrt obuhvaća prostrani travnjak, živicu, raznoliko bilje te čak ima kućicu za đecu smještenu na starom hrastu. Uz to, kuća je opremljena automatskim sustavom za zalijevanje kako bi se osiguralo da vrt uvijek izgleda besprijekorno.

Za opuštanje na otvorenom, tu je udobna sjenica koja može primiti desetak osoba te prostrani roštilj s prikladnim sudoperom. Ovđe ćete uživati u pripremi obroka i druženju s obitelji i prijateljima.

Kuća je građena u klasičnom stilu s naglaskom na kvalitetne građevinske elemente. Sustav nosivih zidova i temeljna ploča pružaju stabilnost, dok je strop izrađen od čvrstog drveta. Krov je klasičan drveni, termički izoliran s EPS pločama debljine 15 cm te prekriven tradicionalnim mediteranskim crijepom.

Unutrašnjost kuće je elegantno uređena, s klasičnom žbukom na zidovima te pažljivo odabranim sitnozrnatim materijalima koji unose notu antiknog šarma. Fasada je termoizolirana i završno obrađena silikatnim premazom.

Iako je kuća povoljno smještena blizu svih sadržaja, nalazi se na iznimno mirnoj lokaciji. Smještena je na kraju slijepe ulice, pružajući potpunu privatnost i izolaciju od pogleda. Za parkiranje je osiguran dovoljan broj mjesta na popločenom kamenom dijelu dvorišta. Također, na raspolaganju je pomoćna kućica od punog drva veličine 12 m2 koja služi za pohranu ležaljki, vrtne garniture, alata i bicikala.

Posebna atrakcija ove kuće je zimski vrt izveden u aluminijskoj konstrukciji s tamnim stopsol izo kaljenim staklima. Ovaj prostor savršeno se uklapa u prirodno okruženje, omogućavajući izlaz na sve tri strane. Zimski vrt obuhvaća blagovaonicu s prostranim okruglim stolom za osam osoba. Dnevni boravak je postavljen na dvije stepenice više, uređen unikatnim komadima namještaja izrađenim ručno od punog drveta. Zidovi su obloženi starom ciglom, dok je pod obložen vrhunskim terracota keramičkim pločicama. Prostor je suptilno osvijetljen dekorativnom rasvjetom.

U prizemlju se nalazi još jedna kupaonica s tušem, WC-om, perilicom rublja i umivaonikom, zajedno s potpuno opremljenom kuhinjom koja uključuje sve potrebne uređaje.

Stepenice koje vode na kat su dizajnirane kao integrirani dio namještaja, izrađene od punog drveta i ručno oblikovane kako bi se savršeno uklopile u stil uređenja interijera. Na katu se nalaze dvije spavaće sobe: manja roditeljska soba i veća đečja soba. Također se ovđe nalazi kupaonica s tušem, WC-om i dvostrukim umivaonikom. S kata se pruža izlaz na prostranu terasu površine oko 18 m2, koja je natkrivena tendom koja se harmonizira s okolišem. Tenda je opremljena senzorom za automatsko zatvaranje u slučaju jakog vjetra te se može upravljati daljinski. Vanjske stepenice obložene kamenom omogućuju spuštanje s gornje terase na prizemlje, gđe se također nalazi i vanjski solarni tuš.

Ova mediteranska kuća pruža sve potrebno za udoban i šarmantan život u blizini mora. Ako tražite kombinaciju kvalitete, ljepote i udobnosti, ova kuća je idealan izbor.

ID KOD AGENCIJE: 455

Jelena Andrić

Mob: +385*******

Tel: +385*******

E-mail: info@alfaelmas. com

www. alfaelmas. com

Podaci

  • Cena: 825.000 €
  • Cena po kvadratu: 5.893 €/m2
  • Tip: Kuća
  • Kvadratura: 140 m2
  • Broj soba: 3
  • Nameštenost: Namešten
  • Broj spratova: 1
  • Broj kupatila: 2
  • Godina izgradnje: 1966
  • Površina placa: 5,6 a
  • Šifra oglasa: A36-82894

Karakteristike

  • Parking
  • Klima
  • Ažuriran:
    02/04/2024
  • Šifra oglasa:
    A36-82894
Informacije o oglašivaču

ALFA ELMAS D.O.O.

Dubašljanska 111
51511 Malinska

Ostali oglasi ovog korisnika
Top