Prostrano zemljište blizu Žminja - Idealno za investiciju!

Žminj, Žminj

187.000 €
Plac 3.735 m2

Istra, Žminj, okolica,

Žminj je malo slikovito mjesto smješteno u unutrašnjosti Istre, koja je regija u Hrvatskoj. Okružen prekrasnim krajolikom i zelenim brežuljcima, Žminj je idealno mjesto za one koji traže mir i opuštanje daleko od gradske vreve. Nalazi se u blizini većih gradova kao što su Pula, Rovinj i Pazin, koji su udaljeni otprilike 20-30 minuta vožnje. Ova povoljna lokacija omogućuje vam lako povezivanje s glavnim prometnicama i atrakcijama u regiji.

Parcela se nalazi nedaleko od Žminja, u manjem mjestu, i prostire se na površini od 3735 četvornih metara. Ona je ravna i pravilnog oblika, što je idealno za planiranje i izgradnju kuća za odmor ili obiteljskog doma. Prostrana okućnica pruža mogućnost stvaranja predivnih vrtova, bazena ili prostora za rekreaciju. Pristupna cesta proteže se duž granice parcele, što vam omogućuje jednostavan i praktičan pristup ne samo vašem zemljištu, već i susjednim područjima i prometnicama.

Ova parcela predstavlja izvrsnu investicijsku priliku za one koji sanjaju o vlastitom mirnom i opuštajućem kutku u Istri. S pravilnim oblikom, prostranom okućnicom i blizinom većih gradova, imat ćete sve što vam treba za udoban i kvalitetan život ili odmor.

Ne propustite priliku da stvorite svoj idealni dom ili kuću za odmor na ovoj parceli nedaleko od Žminja. Sada je vrijeme za đelovanje!

ID KOD AGENCIJE: 1018-983

DIAMOND REAL ESTATE D. O. O.

Mob: +385*******

Tel: +385*******

E-mail: office@diamond-realestate. hr

www. diamond-realestate. hr

Podaci

  • Cena: 187.000 €
  • Tip: Plac
  • Kvadratura: 3.735 m2
  • Šifra oglasa: D8-419829

Karakteristike

  • Ažuriran:
    04/04/2024
  • Šifra oglasa:
    D8-419829
Informacije o oglašivaču

DIAMOND REALESTATE


52440 Poreč

Ostali oglasi ovog korisnika
Top