Seget - luksuzna vila sa bazenom prvi red uz more

Seget, Seget Vranjica

4.000.000 €
8.000 €/m2
Kuća 500 m2

Posredujemo u prodaji komforne luksuzne vile s bazenom na plaži. Ova očaravajuća  četverokatnica, smještena je na atraktivnom dijelu trogirske rivijere  udaljena  svega 2 m od mora i 6 km od grada Trogira, koji je na popisu UNESCO-VE kulturne baštine.  Sa svojom ekskluzivnom lokacijom i modernom arhitekturom predstavlja savršenu kombinaciju prirodnih ljepota i atraktivnog dizajna. Vila je izgrađena 2011. godine i proteže se na 575 m² prekrasno uređenog posjeda. Sastoji se od glavnog rezidencijalnog objekta tj. vile te od 2 zasebna luksuzno uređena suita. Ova vila uz more ima čak 4 etaže: vanjski i unutarnji prizemni dio s bazenom i saunom, prvi kat, drugi kat te potkrovlje. Zasebni suitovi vile prostiru se na jednoj etaži i smješteni su u razini prvog kata. Glavni rezidencijalni dio ove vile raspolaže sa 3 spavaće sobe, 3 kupaonice i 1 gostinjskim toaletom. Svaki od suite-ova raspolaže s jednom spavaćom sobom i jednom kupaonicom. Prizemlje ove vile  sastoji se od okućnice i prizemnog interijera, rezervirano je isključivo za druženje, opuštanje, kao i aktivnu sportsko-rekreativnu zabavu. Interijer prizemlja vile uz more idealan je prostor za uživanje s Vašim prijateljima te druženje uz glazbu, hranu i piće, gđe Vam je na raspolaganju bar sa šankom. U sklopu ovog dijela nalazi se vanjski kamin te sauna, ljetna kuhinja s roštiljem, štednjakom i hladnjakom.

Prvi kat vile  rezerviran je za moderno opremljenu kuhinju i blagovaonicu u jednom dijelu objekta, s kaminom koji upotpunjuje toplu obiteljsku atmosferu ovog prostora, dok se u drugom dijelu smjestio prostrani udobni dnevni boravak s velikim trosjedom i LCD TV-om. Nasuprot dnevnog boravka je i kutak, u kojem se u miru možete posvetiti svojim radnim obvezama ili pak čitanju. Duga terasa prvog kata pruža Vam veličanstveni pogled na romantičnu igru boja i sumraka, primjerice dok večerate ili dok uživate u čašici vina.

Na razini prvog kata također su se smjestila 2 zasebno luksuzno uređena suita. Svaki suite je opremljen kuhinjom, dnevnim boravkom sa sofom, sobom s bračnim krevetom i kupaonicom te prednjim dvorom s garniturom za odmaranje.

Na drugom katu, koji je s ostatkom vile povezan unutarnjim stubištem, nalaze se dvije luksuzne i moderno opremljene spavaće sobe s bračnim krevetima i pripadajućim kupaonicama s kadom ili tuš kabinom. Obje sobe imaju izlaz na terasu pa će i vaša buđenja biti popraćena pogledom na more i otoke Šoltu i Veliki Drvenik.

Posljednja etaža ove prekrasne kuće je potkrovlje, opremljeno i uređeno tako da može funkcionirati i kao zaseban suite. Uz sobu, ima svoj vlastiti dnevni boravak sa sjedećom garniturom i LCD TV-om, kao i malu kuhinju sa stolićem za objedovanje. Naravno, ima i pripadajuću kupaonicu s kadom.

Šarmantna okućnica ove vile za odmor zaista je poseban dio ove rezidencije. Na jednoj strani je postavljen stol za objedovanje pod hladom stabla masline, reprezentativnog za ovo podneblje, a tu je i ljupko uređeni travnjak. Drugi kraj okućnice rezerviran je za moderni bazen (25m², 1, 7m) s vodopadom, koji pruža mogućnost masaže, rekreacijskog protustrujnog plivanja, punjenja svježom ili slanom vodom, a tu je i idealno mjesto pronašla vrtna garnitura za odmaranje. Pri kraju dana, čitava okućnica i vrt pretvaraju se u bajku s raskošnim noćnim ambijentom, zahvaljujući dekorativnim svjetlima duž čitave vanjske strane posjeda, što ugođaj ljetnih večeri čini uistinu nezaboravnim. Samo korak kroz dvorišna vrata odvodi Vas do plaže s malim mulom te otvara mogućnost da skočite i zaronite u beskrajno plavetnilo morskih dubina.

Prodaje se u viđenom stanju, sa svom opremom,   unikatnim detaljima, lusterima i sl.

Obilazak nekretnine moguć je isključivo uz prethodni dogovor i rezervaciju termina.

Za sva dodatna pitanja stojimo na raspolaganju u uredu agencije.

Standardna poslovna politika agencije Anita tim nekretnine je organiziranje razgledavanja nekretnine nakon što klijent potpiše  standardni agencijski ugovor. Potpisivanje ovog ugovora osnovni je uvjet na koji se nastavljaju daljnje aktivnosti povezane s kupnjom nekretnine, a to sve je utemeljeno na Zakonu o posredovanju u prometu nekretnina i Zakonu o zaštiti podataka.

 Kupac plaća agencijsku proviziju 3%.

www. NekretnineAnitaTim. hr

Podaci

  • Cena: 4.000.000 €
  • Cena po kvadratu: 8.000 €/m2
  • Tip: Kuća
  • Kvadratura: 500 m2
  • Broj soba: 5
  • Sprat: 4
  • Godina izgradnje: 2011
  • Šifra oglasa: A31-1200

Karakteristike

  • Ažuriran:
    15/04/2024
  • Šifra oglasa:
    A31-1200
Informacije o oglašivaču

NEKRETNINE ANITA TIM

Ulica hrvatske mornarice kbr. 1-E
21000 Split

Ostali oglasi ovog korisnika
Top