Rovinj - građevinsko zemljište u turističkoj zoni 12058m2

Rovinj, Rovinj

170 €
Plac 12.058 m2

Posredujemo u prodaji građevinskog zemljišta u Gospodarsko –turističkoj zoni „Polari“ u Rovinju.

Građevinsko zemljište ima  12. 058 m² i sastoji se od dvije parcele.

Građevinsko zemljište snalazi se u Gospodarsko-turističkoj zoni grada Rovinja, za koju postoji Generalni plan uređenja i Prostorni plan uređenja grada Rovinja, te  ima oznake;

T1 ( izgradnja hotela), T2 ( izgradnja turističkih naselja), T3 ( izgradnja turističkih kampova), čime je dozvoljena izgradnja navedenih sadržaja.

Kompletna infrastruktura: voda i septička jama nalaze na parceli, a struja i Trafo-stanica u neposrednoj blizini, parcela ima dva kolna priključka, udaljeno od mora 300 m zračne linije, a od centra grada cca. 2500 m.

Na jednoj parceli  nalazi se  ruševina od 135 m2, a na drugoj parceli  nalazi se  građevine od 68 m2. Okruženo prekrasnom visokom borovom šumom. Parcela ima divan panoramski pogled na more , sa budućih objekata, prema zapadnoj strani na kojoj se nalazi Turistički  kamp i naselje „Polari“.

Cijena  prodaje  navedenog građevinskog zemljišta iznosi 170, 00 €/m².

U neposrednoj blizini  parcele nalaze se Turistički kamp i naselje „Polari“, Turistički kamp i naselje „Veštar“ i Turistički kamp i naselje „Villas Rubin“, sa vrlo velikom frekvencijom gostiju u turističkoj sezoni.

Obilazak nekretnine moguć je isključivo uz prethodni dogovor i rezervaciju termina.

 

Za sva dodatna pitanja stojimo na raspolaganju u uredu agencije.

 

Standardna poslovna politika agencije Anita tim nekretnine je organiziranje razgledavanja nekretnine nakon što klijent potpiše  standardni agencijski ugovor. Potpisivanje ovog ugovora osnovni je uvjet na koji se nastavljaju daljnje aktivnosti povezane s kupnjom nekretnine, a to sve je utemeljeno na Zakonu o posredovanju u prometu nekretnina i Zakonu o zaštiti podataka.

 

 Kupac plaća agencijsku proviziju 3%.

 

 www. NekretnineAnitaTim. hr

 

Podaci

  • Cena: 170 €
  • Tip: Plac
  • Kvadratura: 12.058 m2
  • Šifra oglasa: A31-1184

Karakteristike

  • Ažuriran:
    21/03/2024
  • Šifra oglasa:
    A31-1184
Informacije o oglašivaču

NEKRETNINE ANITA TIM

Ulica hrvatske mornarice kbr. 1-E
21000 Split

Ostali oglasi ovog korisnika
Top