ISTRA, POREČ - Moderna prizemnica s bazenom na predivnoj lokaciji, novogradnja

Poreč, Poreč

393.000 €
4.010 €/m2
Kuća 98 m2

ISTRA, POREČ - Moderna prizemnica s bazenom na predivnoj lokaciji, novogradnja

Tijekom cijele godine u gradu možete pronaći mjesto za odmor, zabavu, sport, rekreaciju, razgledavanje povijesne baštine i brojnih turističkih atrakcija. Ukoliko se uputite na izlet, možete posjetiti nacionalni park Brijuni, ući u podzemnu jamu Baredine, gledati kroz teleskop zvjezdarnice Višnjan, razgledati ljepotu okolnih čarobnih gradova na obali ili u unutrašnjosti Istre, družiti se s dinosaurima u Dinoparku, spuštati se niz tobogane u najvećem vodenom parku u Hrvatskoj – Aquacolors i doživjeti adrenalin na karting pisti Motodrom Poreč. Biciklirati ili šetati možete biciklističkim stazama duž morske obale, ruralnim zaleđem, mediteranskim šumarcima uz ostatke kaštela, prehistorijskih gradina, crkava i rustičnih vila.

Ukoliko želite živjeti u modernoj prizemnici koja pruža maksimalnu privatnost i opuštanje, ova ljepotica koja se nalazi u mirnom mjestu udaljenom samo 18 kilometara od mora i Poreča, pravi je izbor za vas. Ova moderna montažna prizemnica, idealna je za one koji cijene kvalitetu i modernost.

Kuća se prostire na okućnici od 673 m2, a ukupna površina samog objekta iznosi 98, 11 m2.

Sastoji se od ulaznog hodnika, wc-a, dvije spavaće sobe od kojih jedna ima vlastitu kupaonu, dnevnog boravka s blagovaonom i kuhinjom. Direktan izlaz iz dnevnog boravka vodi vas na natkrivenu terasu s koje se pruža prekrasan pogled na prirodu i maslinik koji je smješten ispred kuće.

Klima uređaji su postavljeni u svaku sobu kako bi vam osigurali optimalne uvjete za grijanje i hlađenje tijekom cijele godine, a njima se možete upravljati putem wi-fi. Uz to, visokokvalitetni klima uređaji Haire osigurat će vam ugodnu atmosferu u svakom prostoru.

Uz kuću dolazi vanjski grijani bazen površine 30 m2, koji se zagrijava dizalicom topline, a podloga u bazenu bit će prekrivena folijom. Ulaz u bazen će biti putem betonskih stepenica.

Na natkrivenoj terasi koja se proteže uz dnevni boravak i blagovaonu, možete provesti nezaboravne trenutke u opuštanju, gledajući prekrasan pogled na prirodu koja vas okružuje.

Na terasi su sve instalacije postavljene za ljetnu kuhinju u kojoj ćete moći uživati u ljetnim mjesecima.

Svi podovi su obloženi keramikom vrhunske talijanske marke Marazzi.

Vanjska rasvjeta na kući stvara prekrasan ugođaj u večernjim satima, a vanjska stolarija izrađena je od aluminija kako bi sačuvala kvalitetu i unijela dozu modernosti.

Uz kuću dolaze i dva parkirna mjesta.

Ova moderna prizemnica prodaje se po principu ključ u ruke, te vam je ostalo samo da stavite namještaj i kuhinju. Također, kuća se nalazi u završnoj fazi gradnje, a rok završetka je planiran do 15. 06. 2023. godine.

Ova kuća predstavlja idealnu priliku za one koji cijene kvalitetan život u modernom i prekrasnom prirodnom okruženju, te će vas svime što nudi sigurno oduševiti. Postanite dio jednog od najprestižnijih dijelova Istre i napravite korak prema vašem novom savršenom domu.

Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja

www. dux-nekretnine. hr/opci-uvjeti-poslovanja

ID KOD AGENCIJE: 21397

Marko Pavlović

Vanjski suradnik

Mob: +385*******

Tel: +385*******

E-mail: marko. pavlovic@dux-istra. com

www. dux-istra. com

Podaci

  • Cena: 393.000 €
  • Cena po kvadratu: 4.010 €/m2
  • Tip: Kuća
  • Kvadratura: 98 m2
  • Broj soba: 3
  • Broj spratova: -2
  • Broj kupatila: 1
  • Godina izgradnje: 2023
  • Površina placa: 6,7 a
  • Šifra oglasa: D7-407340

Karakteristike

  • Parking
  • Dvorište
  • Klima
  • Ažuriran:
    04/04/2024
  • Šifra oglasa:
    D7-407340
Informacije o oglašivaču

Dux nekretnine

Tizianova 8
51000 Rijeka

Ostali oglasi ovog korisnika
Top