OPATIJA, BREGI- Predivna vila s četiri velika stana i očaravajućim pogledom na Kvarnerski zaljev u p

Matulji, Bregi

Dogovor
Kuća 575 m2

Opatija, Bregi - Raskošna vila s četiri velika stana i očaravajućim pogledom na Kvarnerski zaljev u prirodnom okruženju

Bregi su naselje okruženo zelenilom i prekrasnom prirodom iznad grada Opatije, šarmantnim turističkim odredištem bogate povijesti. Naselje se nalazi u podnožju planine Učka iz kojeg se pruža neprocijenjivi pogled na more i okolne otoke Krk i Cres te je zbog toga vrlo mirna i tražena lokacija koja obiluje prekrasnim obiteljskim kućama s okućnicama i ograđenim vrtovima. Za svega desetak minuta automobilom stiže do poznatih turističkih mjesta Opatijske rivijere koja nude bogatu ugostiteljsku ponudu, te niz kulturno zabavnih događanja u koje god doba godine došli, što omogućuje kvalitetan i sadržajan odmor. U Opatiji i bližoj okolici veliki je izbor plaža, kristalno čisto more i raznovrsne turističke usluge.

Na prodaju smo dobili predivnu veliku vilu s četiri stambene jedinice ukupne površine 575 m2. Sagrađena je na okućnici površine 2463m2 u mirnom i zelenom dijelu Bregi, a iznad same Opatije.

Ova potpuno opremljena vila južne orijentacije smještena je na prekrasnom brežuljku koji se uzdiže iznad Kvarnerskog zaljeva. Unutrašnjost je moderno uređena, s minimalističkim pristupom. Čiste, ravne linije i puno stakla naglašavaju otvoreni koncept rasporeda.

Sastoji se od 4 etaže , koje su zasebne jedinice povezane s vanjskim stubištima. U prizemlju je stan (105m2) koji ima izravan izlaz na sunčalište i bazen te se sastoji od dvije spavaće sobe, kupaonice, saune i velikog dnevnog boravka s blagovaonicom i potpuno opremljene kuhinje.

Na prvom katu se nalazi stan (110m2) koji se sastoji od tri sobe, dvije kupaonice, dnevnog boravka, blagovaonice te potpuno opremljene kuhinje i velike terase.

Na drugom katu se nalazi stan (110m2) koji se sastoji od blagavaone, dnevnog boravka s kuhinjom, tri sobe, kupaonice i ostave. Također ispred stana postoji funkcionalno veliko spremište.

Na najgornjem katu se nalazi penthouse (250m2), koji se prostire na dvije razine (dvoetažni) s četiri sobe, dvije dnevne sobe, potpuno opremljene kuhinje i blagovaonice, radne sobe, pet kupaonica, dva balkona te krovnom terasom.

Vrlo efikasno grijanje i hlađenje je na dizalice topline a u kupaonicama je dodatno provedeno i podno grijanje.

Na okućnici iza kuće je veliki prostor s šest parkirnih mjesta te velika garaža od 46m2. Ispred kuće smješten predivan infinity grijani bazen površine 36m2 i sunčalište za uživanje u pogledu i opuštanje te roštilj.

Nalazi se na odličnoj i mirnoj lokaciji okružena zelenilom sa potpunom privatnošću.

Zbog svog smještaja, rasporeda prostora te okućnice s bazenom odlična nekretnina koja je prilagođena stanovanju i kao investicija u već uhodani posao turističkog najma.

Moguća je konzultacija u vezi daljnjeg vođenja kuće i turističkog najma, termini gledanja su vrlo fleksibilni, obratite se agentu 091*******

Ne propustite ovu priliku!

Poštovani klijenti, agencijska provizija se naplaćuje u skladu s Općim uvjetima poslovanja.

https://www. dux-nekretnine. hr/opci-uvjeti-poslovanja

ID KOD AGENCIJE: 21242

Josip Gudeljević

Agent pripravnik

Mob: +385*******

Tel: +385*******

E-mail: josip@dux-nekretnine. hr

www. dux-opatija. com

Podaci

  • Cena: Dogovor
  • Tip: Kuća
  • Kvadratura: 575 m2
  • Broj soba: 19
  • Nameštenost: Namešten
  • Broj kupatila: 9
  • Površina placa: 24,6 a
  • Šifra oglasa: D7-405557

Karakteristike

  • Terasa
  • Parking
  • Ažuriran:
    04/04/2024
  • Šifra oglasa:
    D7-405557
Informacije o oglašivaču

Dux nekretnine

Tizianova 8
51000 Rijeka

Ostali oglasi ovog korisnika
Top