Zemljište s panoramskim pogledom na MORE, okolica Rovinja

Rovinj, Rovinj

202.000 €
Plac 807 m2

Istra, Rovinj okolica

Prodaje se izuzetno atraktivno zemljište koje nudi prekrasan panoramski pogled na more, idealno za izgradnju vaše nove moderne vile. Ovo građevinsko zemljište ima površinu od 807 m2 i nalazi se u novourbaniziranom dijelu naselja u blizini Rovinja, jednog od najljepših primorskih gradova u Istri.

Ovo zemljište je savršeno za one koji traže mirnu lokaciju s blizinom svih potrebnih sadržaja i u isto vrijeme žele uživati u spektakularnom pogledu na more. S obzirom na to da su sva zemljišta pravilnog oblika, pružajući stabilnu osnovu za vašu buduću vilu, ovaj komad zemljišta predstavlja izuzetno povoljnu investiciju.

Nemojte propustiti priliku da ostvarite svoje snove o luksuznom domu na jednoj od najželjenijih lokacija u Istri. Kontaktirajte nas danas kako biste saznali više informacija i rezervirali svoj termin za razgledavanje ovog izvanrednog zemljišta.

Šifra objekta: L-0589

Razgled nekretnine moguć je uz potpis ugovora o posredovanju koji je temelj za sve daljnje radnje vezane za kupoprodaju, sve sukladno Zakonu o posredovanju u prometu nekretnina.

U slučaju odluke o kupnji ove nekretnine agencijska provizija iznosi 3% + PDV od ugovorene kupoprodajne cijene i dospijeva na naplatu nakon sklapanja kupoprodajnog ugovora.

Podaci

  • Cena: 202.000 €
  • Tip: Plac
  • Kvadratura: 807 m2
  • Šifra oglasa: E11-1877

Karakteristike

  • Ažuriran:
    04/04/2024
  • Šifra oglasa:
    E11-1877
Informacije o oglašivaču

EUROPARTNER

Istarskog razvoda 1
52440 Poreč

Ostali oglasi ovog korisnika
Top