GRAD KRK - Luksuzna vila s bazenom i pogledom na more

Krk, Krk

1.980.000 €
4.950 €/m2
Kuća 400 m2

GRAD KRK - Luksuzna vila s bazenom i pogledom na more

Ova jedinstvena vila smjestila se na lijepoj poziciji u gradu Krku, na svega 500 metara od mora. Sagrađena je na parceli od oko 750 m2 i ima površinu od 400 m2. U prizemlju se nalazi garaža za dva automobila, kupaonica, dva spremišta, dnevni boravak, kuhinja i blagovaonice iz kojih se izlazi na lijepo uređenu okućnicu i veliku terasu s bazenom od 44 m2 i sunčalište.

Na katu su tri spavaće sobe s vlastitim kupaonicama i terasama s kojih se pruža prekrasni pogled na more. Master spavaća soba ima i poseban prostor za vježbanje, koji se po potrebi može pregraditi za još jednu sobu. U podrumu su se smjestili WC, kotlovnica, spremište, kuhinja, blagovaonica, te veliki prostor za druženje, uz mogućnost prenamjene prostora po želji investitora. Pored prostora za druženje nalazi se prostor koji je predviđen za vinoteku. Iz podruma, također se izlazi na još jednu terasu. Pristup automobilima moguć je s dvije strane. U objekt su ugrađeni materijali visoke kvalitete, s podnim grijanjem preko toplinske pumpe, sve prostorije imaju klima uređaj, a na krov su postavljeni sunčani kolektori za grijanje vode i bazena. Ova vila plijeni pažnju modernim izgledom i lokacijom.

Grad Krk danas je administrativno, političko, gospodarsko i vjersko središte otoka Krka koje očarava reprezentativnom srednjovjekovnom baštinom. Nastala je tijekom venecijanske dominacije na ovim prostorima. U ovom su se razdoblju naročito istaknuli krčki knezovi Frankopani koji su se vještim političkim koketiranjem s Venecijom uspjeli nekoliko stoljeća zadržati u Krku. Danas Krk poznajemo kao turističko mjesto iznimnog kulturno-umjetničkog naslijeđa, u kojem drevni Splendidisima Civitas Curitarum (presjajni grad Krčana) živi u skladu s užurbanim karakterom modernoga doba.

Idealan zemljopisni položaj prednost je koju je otok Krk znao vrlo dobro turistički vrednovati. Govorimo o blizini kopna kojoj je prije dvadesetak godina nadodan i most povezavši Krk s kopnom, učinivši ga tako još dostupnijim. Dobra prometna povezanost učinila je otok Krk omiljenim izletničkim odredištem, no i obrnuto: s otoka se mogu učiniti sadržajni jednodnevni izleti. Primjerice, izlet u nacionalne parkove Plitvička jezera i Sjeverni Velebit. Pravi će istraživači svakako poželjeti upoznati Rijeku – središte primorsko goranske županije, a boravak u Rijeci će povezati nezaobilaznim posjetom Opatiji – turističkom „biseru Jadrana“. Vrlo će zanimljiv biti jednodnevni izlet u Istru, gđe više preporučujemo boravak u njenom središnjem dijelu nego na obali! Konačno, otok Krk je trajektnom linijom povezan s trima otocima: Rabom, Cresom, Lošinjem koji također mogu postati odredišta Vaših jednodnevnih izleta.

Sa Zlatnog otoka nikako se nemojte vratiti prije nego se uvjerite u adute koji su mu priskrbili taj laskavi naziv još iz doba rimskoga carstva. Uživajte u raskošnom okusu kvarnerske ribe i nadaleko čuvenih kvarnerskih škampi. Za otočnu janjetinu reći ćemo vam da je bila posluživana na dvoru rimskih careve, vjerujemo da je to dovoljna preporuka. More na otoku Krku je izuzetno čisto! Najbolje će ovu tvrdnju potkrijepiti šest plavih zastava koje iz godine u godinu zaslužuju gradske plaže zadovoljivši visoke kriterije kakvoće mora, a zatim i ponude: sanitarne, ugostiteljske, sportske, rekreativne, uz obaveznu napomenu da plaže imaju prilaz moru uređen za invalide. U gradu je, na području Dražice, uređena plaža za pse, izdvojeni prostor za kupanje pasa koji vape osvježenje tijekom ljetnih vrućina.

Čistoću mora na plažama, pored ostalog, zahvaljujemo činjenici da su plaže šljunčane ili pak stjenovite s uređenim sunčalištima. Postanete li željni istraživanja i intimnosti, a pritom znate upravljati plovilom u gradskoj luci potražite gđe su vezane barke za iznajmljivanje. Obala otoka u neposrednoj blizini grada prava je riznica skrovitih, intimnih šljunčanih uvala koje barem na jedan dan mogu postati samo Vašom privatnom plažom.

Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja:

www. dux-nekretnine. hr/opci-uvjeti-poslovanja

ID KOD AGENCIJE: 18674

Igor Popović

Agent s licencom

Mob: +385*******

Tel: +385*******

E-mail: igor@dux-nekretnine. hr

www. dux-krk. com

Podaci

  • Cena: 1.980.000 €
  • Cena po kvadratu: 4.950 €/m2
  • Tip: Kuća
  • Kvadratura: 400 m2
  • Broj soba: 4
  • Nameštenost: Namešten
  • Broj kupatila: 3
  • Godina izgradnje: 2016
  • Površina placa: 7,6 a
  • Šifra oglasa: D7-355512

Karakteristike

  • Parking
  • Dvorište
  • Klima
  • Ažuriran:
    04/04/2024
  • Šifra oglasa:
    D7-355512
Informacije o oglašivaču

Dux nekretnine

Tizianova 8
51000 Rijeka

Ostali oglasi ovog korisnika
Top