DALMACIJA, PODACA - Luksuzna vila s otvorenim pogledom na more

Gradac, Podaca

Dogovor
Kuća 289 m2

DALMACIJA, PODACA - Luksuzna vila s otvorenim pogledom na more

Na jadranskoj magistrali, između Makarske i Ploča smjestilo se malo, ali turističko mjesto po imenu Podaca.

Vila se nalazi na Makarskoj rivijeri, inače poznatoj po brojnim priobalnim mjestima koje krase prelijepe šljunčane plaže s jedne strane, a planina Biokovo, kao ponosni čuvar s druge strane. Vila je smještena na samo 70 metara od mora što joj pruža pogled na beskrajno plavetnilo sa svih etaža.

Vila je opremljena najluksuznijim materijalima. Prilaz vili popločan je Semmelrock pločama, a ujedno služi i kao parking. Predviđen je prostor za nadogradnju garaže, po želji budućih vlasnika.

Vanjskim stepenicama stiže se na srednju etažu vile odnosno prizemlje. Kućna vrata, kao i sva ostala vanjska vrata kuće marke su Hormann. Ispred ulaza nalazi se grill zona sa vanjskom blagovaonicom.

Prizemlje se sastoji od dnevnog dijela te bračne spavaonice sa vlastitom unutarnjom otvorenom kupaonicom s kadom. Dnevni dio sadrži gostinjski wc, dnevni boravak opremljen Natuzzi namještajem kojem toplinu daju kamin i prekrasna stolna konzola sa kamenim postoljem koja je đelo vlasnika osobno. Blagovaonicu krasi ručno rađen drveni stol sa modernim stolicama, a kuhinja, otvorenog tipa, sa otokom, u potpunosti je opremljena uređajima marke AEG. Kuhinja osim nape, ima dodatnu ventilaciju, koja je ujedno provučena kroz cijelu vilu.

Iz dnevnog boravka, kroz staklene stjenke koje u potpunosti otklanjaju vanjsku buku, izlazi se na prekrasan, prostrani balkon, koji prema dole pruža pogled na bazen, a u daljini pogled na more. Balkon je opremljen vanjskim lounge namještajem.

Sa prizemlja, kao središnjice vile, unutarnjim stepenicama, dolazi se do spa zone koja izlazi na terasu sa sunčalištem.

Bazen je ujedno vanjski i unutarnji, a konstrukcija kojom se dijeli je mobilna, stoga je ljeti potpuno otvoren, a zimi omogućava unutarnje kupanje. Osim toga, bazen je grijan, te ima masažni sustav te sustav elektrolize. Ova zona sadržava i finsku saunu, unutarnji tuš te samostojeći kamin za poseban ugođaj.

Sa bazena se pruža pogled na more.

Pod dnevnog boravka obložen je kamenom Travertinom kao i široke, lijepo osvijetljene stepenice kojima se dolazi do prvog kata.

Na prvome katu nalaze se tri spavaonice svaka sa svojom kupaonicom, od kojih dvije dijele prostrani balkon s prekrasnim pogledom. Spavaonice su opremljene krevetima rađenima po mjeri, ugradbenim ormarima, te stop sole zavjesama.

Kroz cijelu vilu provedeno je podno grijanje putem dizalica topline, a svaki kat vile ima svoj ormar za struju, te sustav grijanja i hlađenja. Vila je opremljena solarnim sustavom.

Fasada vile je izvrsno izolirana, ventilirajuća te ukrašena prvoklasnim kamenom.

Od hortikuture vlasnici su zasadili naranče, limetu, limun, lavandu i masline.

S lijeve strane vile nije građevna zona, stoga se može računati na dugoročnu privatnost.

Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja.

www. dux-nekretnine. hr/opci-uvjeti-poslovanja

ID KOD AGENCIJE: 18560

DUX Pula

Mob: +385*******

Tel: +385*******

E-mail: info@dux-istra. com

www. dux-istra. com

Podaci

  • Cena: Dogovor
  • Tip: Kuća
  • Kvadratura: 289 m2
  • Broj soba: 6
  • Nameštenost: Namešten
  • Broj kupatila: 4
  • Godina izgradnje: 2019
  • Površina placa: 3 a
  • Šifra oglasa: D7-353502

Karakteristike

  • Dvorište
  • Telefon
  • Klima
  • Ažuriran:
    08/04/2024
  • Šifra oglasa:
    D7-353502
Informacije o oglašivaču

Dux nekretnine

Tizianova 8
51000 Rijeka

Ostali oglasi ovog korisnika
Top