Kamena vila na mirnoj lokaciji

Poreč, Poreč

859.000 €
4.799 €/m2
Kuća 179 m2

U okolici Poreča - u iznimno mirnom okruženju, u tipičnom istarskom selu sa svega nekoliko kuća, prodaje se novoizgrađena vila ukupne površine 179 m².

Vila je izgrađena 2021. Nalazi se na rubnom dijelu naselja, ujedno i na rubu građevinske zone. S obzirom na položaj vile i kaskadni teren ispred vile, širok otvoreni pogled na okolnu prirodu je zajamčen.

Vila je opremljena atraktivnim rustikalnim namještajem. U uređenju Interijera investitor je preferirao korištenje prirodnih materijala, kao što su drvena unutarnja stolarija, drveni hrastov parket, drvene grede na stropovima koje vizualno otvaraju prostor , zatim kuhinja izrađena po mjeri i mnogi drugi detalji koji obogaćuju interijer vile.

Istarski kamen dominira u uređenju dijela pročelja

Vila je na dvije etaže. U prizemlju vile nalazi se otvoren i svijetao prostor koji se sastoji od prostranog dnevnog boravka s kaminom, blagovaonice i kuhinje s izlazom na natkrivenu terasu, te en-suite spavaće sobe, gostinjskog wc-a. , vešeraj i ostava.

Sa terase okrenute prema zapadu imate pogled na bazen i okolni krajolik. Na katu se nalaze tri spavaće sobe, svaka sa svojom kupaonicom, a jedna spavaća soba ima izlaz na natkrivenu terasu.

U njegovanom vrtu nalazi se bazen (31 m²). Vrt je dijelom ozelenjen sa zasađenim mediteranskim biljem i nekoliko stabala maslina.

Mirno okruženje i privatnost s nesmetanim pogledom na prirodu prema zapadu osiguravaju ugodan boravak u mediteranskom vrtu uz bazen, gđe konfiguracija okolnog terena stvara kontinuiranu povezanost s prirodom.

Raspored prostorija i oprema vile odgovaraju suvremenim životnim potrebama. Oprema je kvalitetna, prostorije imaju dosta dnevnog svjetla. Vila je u potpunosti klimatizirana, ugrađena je dizalica topline, u kombinaciji s podnim grijanjem i ventilokonvektorima.

Vila se prodaje kompletno namještena.

Ostale napomene: Razgled nekretnine moguć je uz potpis ugovora o posredovanju. U slučaju odluke o kupnji nekretnine Agencijska provizija iznosi 3% + PDV na kupoprodajnu cijenu i fakturira se nakon sklapanja kupoprodajnog ugovora.

Šifra objekta: M-05922

Energetska klasa: U izradi

Razgled nekretnine moguć je uz potpis ugovora o posredovanju koji je temelj za sve daljnje radnje vezane za kupoprodaju, sve sukladno Zakonu o posredovanju u prometu nekretnina.

U slučaju odluke o kupnji ove nekretnine agencijska provizija iznosi 3% + PDV od ugovorene kupoprodajne cijene i dospijeva na naplatu nakon sklapanja kupoprodajnog ugovora.

Podaci

  • Cena: 859.000 €
  • Cena po kvadratu: 4.799 €/m2
  • Tip: Kuća
  • Kvadratura: 179 m2
  • Broj soba: 5
  • Broj kupatila: 4
  • Godina izgradnje: 2021
  • Površina placa: 3,6 a
  • Šifra oglasa: E11-1795

Karakteristike

  • Ažuriran:
    15/04/2024
  • Šifra oglasa:
    E11-1795
Informacije o oglašivaču

EUROPARTNER

Istarskog razvoda 1
52440 Poreč

Ostali oglasi ovog korisnika
Top