GORSKI KOTAR - Ekskluzivna drvena brvnara

Ravna Gora, Ravna Gora

100 €
1 €/m2
Kuća 150 m2

GORSKI KOTAR - Ekskluzivna drvena brvnara

GORSKI KOTAR, smješten na razmeđu Mediterana, panonske unutrašnjosti i alpskog pojasa, od pamtivijeka je poznat po svojoj podražajnoj i blago-podražajnoj klimi. Zime su pretežito oštre i duge, što pogoduje uživanju u snježnoj idili i zimskim sportovima. Proljeće kasnije kuca na vrata u Gorskom kotaru, ali je zato predivno buđenje prirode iz dužeg zimskog sna jedinstveni prizor koji se ne prepušta.

Ljeta su ugodnih dnevnih temperatura sa svježijim noćima, što osigurava kvalitetan odmor i zaštitu od velikih ljetnih vrućina. Jesenje doba, uz ubiranje plodova, očarava lepezom boja koje bezrezervno nadahnjuju. Živopisna ruralna mjesta su gorska klimatska lječilišta s izvanrednim medicinskim učincima planinskog zraka koji opušta i regenerira.

Dobili smo u ponudu ovu impresivnu drvenu brvnaru 97m2 na prostranoj okućnici od 3893m2 sa tri zasebne terase:

- na jednoj se nalazi hidromasažni bazen Sundance Spas,

- finska sauna je smještena u zasebnom isto tako drvenom objektu sa peći na drva,

- pod nadstrešnicom je smještena ljetna kuhinja sa OFRY roštiljem uz samu šumu i u blizini potočića

- malena kućica za alat koja služi kao spremište za razne stvari.

Brvnara je posebna i građena je od prirodnih, zdravih i ekološki ispitanih materijala. Namještaj pomno biran i dizajniran po narudžbi te s posebnom pažnjom ručno izrađen.

Nekretninu možete doživjeti i na slikama, a još je ljepša u prirodnom izdanju odiše originalnošću, šarmom i posebnom toplinom doma te mami na odmor i uživanje.

Nalazi se na mirnoj i lijepoj lokaciji okružena borovom šumom koja je ukras ovog kraja tokom čitave godine. Ugodna klima u ljetnim mjesecima, a opet idilična atmosfera zbog snijega u zimskim mjesecima novim vlasnicima će omogućiti nezaboravne trenutke odmora.

Drvena koliba sastoji se od 2 spavaće sobe, 2 kupaonice te prostranog dnevnog boravka i kuhinje s izlazom na natkrivenu terasu idealnu za boravak u prirodi. Kuhinja je opremljena svim potrebnim uređajima hladnjak side by side, vinski hladnjak, perilica za suđe i pećnica. Dnevni boravak krasi kamin na drva sa lateralnim i bočnim otvaranjem stakla. U dnevnom boravku, kuhinji i kupaonici postavljeno je podno grijanje na struju.

Kuća je pod alarmnim i video nadzorom. Drvena brvnara će uljepšati život novim vlasnicima, te strpljivo čeka na one koji će prepoznati čari i vrijednost ove nekretnine.

Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja

www. dux-nekretnine. hr/opci-uvjeti-poslovanja

ID KOD AGENCIJE: 17709

DUX Nekretnine

Mob: +385*******

Tel: +385*******

E-mail: info@dux-nekretnine. hr

www. dux-nekretnine. hr

Podaci

  • Cena: 100 €
  • Cena po kvadratu: 1 €/m2
  • Tip: Kuća
  • Kvadratura: 150 m2
  • Broj soba: 2
  • Broj kupatila: 2
  • Površina placa: 30 a
  • Šifra oglasa: D7-337904

Karakteristike

  • Ažuriran:
    04/04/2024
  • Šifra oglasa:
    D7-337904
Informacije o oglašivaču

Dux nekretnine

Tizianova 8
51000 Rijeka

Ostali oglasi ovog korisnika
Top