OTOK KRK- Grad Krk, okolica, stan u prizemlju 50 m2, sa zasebnim ulazom, terasom, roštiljem i parkir

Krk, Krk

159.000 €
3.245 €/m2
Stan 49 m2

OTOK KRK, okolica grada Krka,

Na rijetkoj i uvijek traženoj lokaciji, svega 950 metara od mora, posredujemo u prodaji novog prizemnog stana površine 49, 02 m2 u apartmanskoj kući koja se sastoji od prizemlja i dva kata.

Stan se sastoji od spavaće sobe, dnevnog boravka, kuhinje i blagavaonice, kupaonice, hodnika i loggie. Stanu pripada parkirno mjesto 14, 38 m2 i vanjska terasa 20 m2 sa roštiljem.

Ugodan te izvrsno koncipiran i uređen stan ima instaliran klima inverter uređaj nove generacije i portafon sa kamerom.

Prilikom izgradnje i opremanja stana/apartmana korišteni su samo kvalitetni materijali i oprema.

Višegodišnja suradnja sa na nizu projekata sa investitorom garancija su sigurnosti i kvalitete.

Prodavatelj predmetne nekretnine je pravna osoba te je PDV uključen u cijenu.

Ovaj stan preporučuje Vam agent nekretnina!

Uz stručno savjetovanje agencijska usluga podrazumjeva provjeru kompletne vlasničke dokumentacije, izradu svih potrebnih pravnih akata za uknjižbu novog vlasnika u zemljišne knjige.

Odlučite li se za nas, agencija Dux nekretnine će vam sa zadovoljstvom pomoći u prijenosu računa za režijske troškove struje, vode i komunalnih usluga na vaše ime.

ZA RAZGLED, REZERVACIJU I KUPOVINU NEKRETNINE OBRATITE SE OSOBNO LICENCIRANOM AGENTU:

BOJAN GRUBJEŠIĆ

mob. +385*******, Viber, WhatsApp,

e-mail: bojan@dux-nekretnine. hr

Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja:

www. dux-nekretnine. hr/opci-uvjeti-poslovanja

Danas Krk poznajemo kao turističko mjesto iznimnog kulturno-umjetničkog naslijeđa, u kojem drevni Splendidisima Civitas Curitarum (presjajni grad Krčana) živi u skladu s užurbanim karakterom modernoga doba.

Idealan zemljopisni položaj prednost je koju je otok Krk znao vrlo dobro turistički vrednovati. Dobra prometna povezanost učinila je otok Krk omiljenim izletničkim odredištem, no i obrnuto: s otoka se mogu učiniti sadržajni jednodnevni izleti. Primjerice, izlet u nacionalne parkove Plitvička jezera i Sjeverni Velebit. Pravi će istraživači svakako poželjeti upoznati Rijeku – središte primorsko goranske županije, a boravak u Rijeci će povezati nezaobilaznim posjetom Opatiji – turističkom „biseru Jadrana“. Vrlo će zanimljiv biti jednodnevni izlet u Istru, gđe više preporučujemo boravak u njenom središnjem dijelu nego na obali! Konačno, otok Krk je trajektnom linijom povezan s trima otocima: Rabom, Cresom, Lošinjem koji također mogu postati odredišta Vaših jednodnevnih izleta.

Smještaj otoka Krka na krajnjem sjeveru Jadrana čini ga "prvim" otokom, odnosno najbližim otokom za sve posjetitelje koji dolaze s kontinenta, a željni su mediteranskog ugođaja.

Iznimno dobrom prirodnom zemljopisnom položaju otoka Krka, pridodan strateški arhitektonski objekt: Krčki most - most koji spaja otok Krk s kopnom. Riječka zračna luka, smještena na otoku Krku, povezuje otok Krk sa gradovima Europe.

Kao lako dostupan otok, Krk je svakako sjajan izbor za sve turiste u potrazi za otklonom od gužve, užurbanosti i stresa velikih gradova.

Kornić je malo mediteransko mjesto okruženo uređenim maslinicima, smješteno 5 km od grada Krka i 3 km od mjesta Punat. Obilježava ga prekrasan pogled na Puntarsku dragu, morsku uvalu usred koje je smješten otočić Košljun i marinu Punat.

Najbliža plaža Dunat dobila je ime po crkvici sv. Dunata koja datira iz razdoblja između 9. i 12. stoljeća, a smještena je tik uz plažu. Na području Dunata nalazi se i atraktivan sportski sadržaj Wakeboard centar Cable Krk kao i Diving Centre Krk.

U Korniću se nalazi župna crkva sv. Jakova iz 19. Stoljeća, te Etno kuća Kornić, uređena 2008. godine kao zavičajni muzej, čija etnografska zbirka broji čak 1300 predmeta iz krčke prošlosti.

Kornić je poznat i po tradiciji ovčarstva i maslinarstva, te nudi svojim gostima aktivan odmor na markiranim pješačkim stazama sa prekrasnim pogledom na more i uređene drevne maslinike.

Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja:

www. dux-nekretnine. hr/opci-uvjeti-poslovanja

ID KOD AGENCIJE: 17536

Bojan Grubješić

Agent s licencom

Mob: +385*******

Tel: +385*******

E-mail: bojan@dux-nekretnine. hr

www. dux-nekretnine. hr

Podaci

  • Cena: 159.000 €
  • Cena po kvadratu: 3.245 €/m2
  • Tip: Stan
  • Kvadratura: 49 m2
  • Broj soba: 2
  • Nameštenost: Namešten
  • Broj spratova: 2
  • Broj kupatila: 1
  • Godina izgradnje: 2023
  • Šifra oglasa: D7-335793

Karakteristike

  • Parking
  • Internet
  • Kablovska
  • Telefon
  • Klima
  • Interfon
  • Ažuriran:
    04/04/2024
  • Šifra oglasa:
    D7-335793
Informacije o oglašivaču

Dux nekretnine

Tizianova 8
51000 Rijeka

Ostali oglasi ovog korisnika
Top