Omiš, Građevinsko zemljište s dozvolom, pogled na more

Omiš, Omiš

180.000 €
Plac 545 m2

Prodajemo građevinsko zemljište s dozvolom za gradnju, sa svim potrebnim dokumentima i projektom za gradnju apartmanske kuće.

Zemljište se nalazi na omiškoj rivijeri i ima nesmetan i otvoreni pogled na more i otoke, a udaljeno je svega 250 metara od mora i prekrasne šljunkovite plaže.

Zemljište je na vrlo atraktivnoj lokaciji, gđe se nalaze mnoge prekrasne plaže, a u blizini lokacije se nalaze dva vrlo dobra restorana, kao i bar na samoj plaži.

Vlasnik je ishodio građevinsku dozvolu za gradnju 4 etaže, prizemlje i 3 kata.

Po projektu, u prizemlju se nalazi dvosoban stan, na 1. i 2. katu su 4 manja apartmana, a na vrhu se nalaze 2 veća apartmana i naravno svi sa pogledom na more.

Gradnja je već započeta, odrađeni su iskopi, izvedeni su temelji i potporni zidovi.

S obzirom da su ishođene sve potrebne dozvole za gradnju navedene nekretnine, gradnja se može odmah nastaviti dalje, a ujedno se projekt može izmijeniti za gradnju vile s bazenom.

Šifra objekta: ST-0532

Kontakt: Ana Kralj-Ladi, office-st@europartner. hr, +385*******

Razgled nekretnine moguć je uz potpis ugovora o posredovanju koji je temelj za sve daljnje radnje vezane za kupoprodaju, sve sukladno Zakonu o posredovanju u prometu nekretnina.

U slučaju odluke o kupnji ove nekretnine agencijska provizija iznosi 3% + PDV od ugovorene kupoprodajne cijene i dospijeva na naplatu nakon sklapanja kupoprodajnog ugovora.

Podaci

  • Cena: 180.000 €
  • Tip: Plac
  • Kvadratura: 545 m2
  • Šifra oglasa: E11-1768

Karakteristike

  • Ažuriran:
    24/04/2024
  • Šifra oglasa:
    E11-1768
Informacije o oglašivaču

EUROPARTNER

Istarskog razvoda 1
52440 Poreč

Ostali oglasi ovog korisnika
Top