OPATIJA, BREGI - Vila novogradnja u mediteranskom stilu s dvije stambene jedinice, bazenom, gostinjs

Matulji, Bregi

936.000 €
1.746 €/m2
Kuća 536 m2

OPATIJA, BREGI - Vila novogradnja u mediteranskom stilu s dvije stambene jedinice, bazenom, gostinjskom kućom, tavernom i đečjim igralištem

Na prodaju je predivna samostojeća novogradnja vila mediteranskog stila s dvije stambene jedinice ukupne površine 536 m2 sagrađena na okućnici površine 790m2.

U naravi razvedena kroz 4 etaže: suteren, prizemlje i dva kata.

Suteren je organiziran kao konoba/taverna za druženje s velikom natkrivenom ljetnom terasom, kupaona, pripremljena prostorija za vinoteku/konobu sa odvojenim ulazom/izlazom na okućnicu, većim spremištem koje može služiti kao hobi prostor, spremište za bicikle motore, vrtne potrepštine i razno.

Na istoj etaži je smješten đečji kutak, predivna igraonica za đecu, uređeni travnjak s toboganom i ljuljačkama.

Prizemlje zauzima dvosobni stan s većim raskošnim dnevnim đelom i izlazom na prostranu natkrivenu terasu, uz blagovaonu i kuhinju te kupaonu. Stan zauzima površinu 145m2.

Na 1. i 2. katu se nalazi veliki dvoetažni stan organiziran kao četverosobni s velikim dnevnim dijelom, uz kuhinju s blagovaonom i dvije kupaone te dvije terase. Stan zauzima površinu 290 m2.

Stanovi su namješteni, uređeni s ukusom i stilom.

Stanovi imaju provedeno centralno plinsko etažno grijanje, predivne kamine (3), jedan po etaži te klime u funkciji grijanja/hlađenja.

Kuhinje su nove sa svim uređajima i bijelom tehnikom te su kao takve malo korištene.

Stanovi su oplemenjeni bračkim kamenom te istarskim kanfanarom, prvoklasnom keramikom (isključivo na zidovima kupaona), kvalitetnim sanitarijama, hrastovim podom, dizajnerskom rasvjetom te modernom rustikalnom vanjskom i unutarnjom stolarijom.

Interijeri podova, šankova, klupčica kompletno u kamenu.

Samostojeća na ograđenoj, uređenoj okućnici pruža mir i intimu od susjedstva.

Kultiviziran okoliš (ružmarin, lavanda), popločene terase, parkirališta, kovane ograde te zasađeno zelenilo lovor višnje, bor, čempresa i ostalog bilja čine savršenu cjelinu ove predivne kuće.

Na okućnici je sagrađena samostojeća gostinjska kuća površine 112 m2 te iz dvorišta postoji komunikacija/prolaz za sve dijelove kuće kao i izlaz na ograđenu uređenu kultiviziranu okućnicu.

Gostinjska kuća je zamišljena kao ladanjska kuća s 3 spavaće sobe, prostranim dnevnim đelom, dvije kupaone razvedena na prizemlje i galeriju.

Dvorište je ograđeno te daje potpunu intimu za uživanje. Ova nekretnina predstavlja u pravom smislu mali posjed kao iz bajke.

Popoločeno dvorište, natkrivena nova ljetna kuhinja, predivno uređen vrt, okućnica zasađena mediteranskim biljem, a sve zatvoreno u visoke kamene zidove, daju dojam pravog gospodskog posjeda.

U jugozapadnom dijelu kuće smješten predivan okrugli bazen, sunčalište i šetnica. Uz bazen se nalazi veliki vanjski jacuzzi za 6 osoba te stol za stolni tenis.

Kuća je pod alarmom i video nadzorom.

Arhitektonski osmišljena, građevinski savršene strukture i izvedbe, dizajnerski oplemenjena te namještena prava je vila.

Izgrađena u idealnom dijelu Bregi, na rubu Parka prirode Učka a iznad same Opatije. Odlične je orijentacije, okupana suncem i dnevnim svjetlom od izlaska do zalaska s predivnim pogledom na riječki akvatorij, otoke i Opatiju neponovljiva je i jedinstvena prilika za navedeni dio grada.

Odlična prilika za investiciju ili za život te spoj posla i privatnog života!

Prodaje se kompletno namještena i opremljena.

Definitivno nekretnina koja pruža maksimalan komfor, udobnost, privatnost i ljepotu netaknute prirode.

Kuća je u turističkom najmu, kategorizirana za 18 do 22 osoba te ostvaruje odlične prihode.

Ne propustite ovu priliku!

Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja: www. dux-nekretnine. hr/opci-uvjeti-poslovanja

ID KOD AGENCIJE: 12252

Marko Šutanovac

Agent s licencom

Mob: +385*******

Tel: +385*******

E-mail: marko@dux-nekretnine. hr

www. dux-opatija. com

Podaci

  • Cena: 936.000 €
  • Cena po kvadratu: 1.746 €/m2
  • Tip: Kuća
  • Kvadratura: 536 m2
  • Broj soba: 14
  • Broj spratova: 3
  • Broj kupatila: 5
  • Površina placa: 7,9 a
  • Šifra oglasa: D7-272775

Karakteristike

  • Podrum
  • Parking
  • Dvorište
  • Internet
  • Telefon
  • Klima
  • Ažuriran:
    04/04/2024
  • Šifra oglasa:
    D7-272775
Informacije o oglašivaču

Dux nekretnine

Tizianova 8
51000 Rijeka

Ostali oglasi ovog korisnika
Top