Nađi dom, baš po svom.

GOLD ponuda

Nekretnine Bosna i Hercegovina

NadjiDom.com sada omogućava oglašavanje i pretragu nekretnina u Bosni i Hercegovini! Portal promoviše i ubrzava prodaju i izdavanje nekretnina u gradovima kao što su Sarajevo, Banja Luka, Tuzla, Zenica, Mostar, ali i na ostalim lokacijama širom federacije. Oglasi sa slikama dostupni su Vam putem brze i efikasne pretrage.

nekretnine-opis
oglasavanje-opis

 

Prodaja nekretnina

Oglase za nekretnine koje su na prodaju možete pronaći na strani nekretnine prodaja. Tu se nalaze stanovi, kuće, poslovni prostori, lokali, ali i vikendice, placevi, garaže i sl. Unošenjem ključnih reči u našu pretragu, kao što su: stanovi sarajevo, kuće sarajevo, stanovi banja luka, stanovi tuzla i sl. uz korišćenje filtera iz detaljne pretrage, dobićete vrlo precizne rezultate.

Izdavanje nekretnina

Kada je u pitanju izdavanje, na našem portalu možete pronaći dve vrste oglasa tj. dugoročni i kratkoročni najam. Da bi korišćenje bilo što jednostavnije, dugoročni najam nalazi se u sekciji nekretnine izdavanje, dok smo za kratkoročni najam napravili posebnu sekciju i nazvali je smeštaj.

Oglasi

Naši administratori proveravaju sadržaj svakog oglasa pre njegovog objavljivanja na portalu. Kvalitet oglasa je naš primarni cilj i ni pod kojim uslovima nećemo objaviti oglase za koje smatramo da ne zadovoljavaju određene kriterijume.

Vip agencije

Blog

Zimske čarolije

Još nije zatvorena zimska sezona!!!  Iskoristite ove zimske dane da probudite uspavanu prirodu u...

30.01.2023.

Postpraznični restart

Posle svih praznika, dekorisanja, kićenja i priprema, dolazi i taj dan kada sve moramo raspremiti...

24.01.2023.

Vesti

news image

Preko 7 milijardi evra na tržištu...

Izveštaj Republičkog geodestskog zavoda za poslednji kvartal u 2022. godini i dalje pokazuje vrtoglave brojke.  Količina novca koja se na ovom tržištu našla u prethodnoj...

03.02.2023.
news image

Kako zaštiti podstanare u Srbiji?

Poslednjih meseci stanarina u Srbiji drastično je skočila. Taj trend najviše se osetio kada je u pitanju izdavanje stanova u Beogradu, ali i izdavanje stanova u Novom Sadu,...

23.12.2022.
Top