Nađi dom, baš po svom.

GOLD ponuda

Nekretnine Bosna i Hercegovina

NadjiDom.com sada omogućava oglašavanje i pretragu nekretnina u Bosni i Hercegovini! Portal promoviše i ubrzava prodaju i izdavanje nekretnina u gradovima kao što su Sarajevo, Banja Luka, Tuzla, Zenica, Mostar, ali i na ostalim lokacijama širom federacije. Oglasi sa slikama dostupni su Vam putem brze i efikasne pretrage.

nekretnine-opis
oglasavanje-opis

 

Prodaja nekretnina

Oglase za nekretnine koje su na prodaju možete pronaći na strani nekretnine prodaja. Tu se nalaze stanovi, kuće, poslovni prostori, lokali, ali i vikendice, placevi, garaže i sl. Unošenjem ključnih reči u našu pretragu, kao što su: stanovi sarajevo, kuće sarajevo, stanovi banja luka, stanovi tuzla i sl. uz korišćenje filtera iz detaljne pretrage, dobićete vrlo precizne rezultate.

Izdavanje nekretnina

Kada je u pitanju izdavanje, na našem portalu možete pronaći dve vrste oglasa tj. dugoročni i kratkoročni najam. Da bi korišćenje bilo što jednostavnije, dugoročni najam nalazi se u sekciji nekretnine izdavanje, dok smo za kratkoročni najam napravili posebnu sekciju i nazvali je smeštaj.

Oglasi

Naši administratori proveravaju sadržaj svakog oglasa pre njegovog objavljivanja na portalu. Kvalitet oglasa je naš primarni cilj i ni pod kojim uslovima nećemo objaviti oglase za koje smatramo da ne zadovoljavaju određene kriterijume.

Vip agencije

Blog

Vesti

news image

Nov konkurs za kupovinu kuće na selu

Ministarstvo za brigu o selu raspisalo je novi konkurs za dodelu seoskih kuća. Izdvojeno je još 500 miliona dinara za oživljavanje sela. Kako poručuju iz resornog...

01.03.2023.
news image

Preko 7 milijardi evra na tržištu...

Izveštaj Republičkog geodestskog zavoda za poslednji kvartal u 2022. godini i dalje pokazuje vrtoglave brojke.  Količina novca koja se na ovom tržištu našla u prethodnoj...

03.02.2023.
Top