Nađi dom, baš po svom.

GOLD ponuda

Nekretnine Crna Gora

NadjiDom.com sada omogućava oglašavanje i pretragu nekretnina u Crnoj Gori! Portal promoviše i ubrzava prodaju i izdavanje nekretnina u gradovima kao što su Podgorica, Herceg Novi, Budva, Bar, ali i ostalim gradovima širom Crne Gore. Oglasi sa slikama dostupni su Vam putem brze i efikasne pretrage.

nekretnine-opis
oglasavanje-opis

 

Prodaja nekretnina

Oglase za nekretnine koje su na prodaju možete pronaći na strani nekretnine prodaja Crna Gora. Tu se nalaze stanovi, kuće, poslovni prostori, lokali, ali i vikendice, placevi, garaže i sl. Unošenjem ključnih reči u našu pretragu, kao što su: stanovi podgorica, kuće podgorica, stanovi herceg novi, stanovi budva i sl. uz korišćenje filtera iz detaljne pretrage, dobićete vrlo precizne rezultate.

Izdavanje nekretnina

Kada je u pitanju izdavanje, na našem portalu možete pronaći dve vrste oglasa tj. dugoročni i kratkoročni najam. Da bi korišćenje bilo što jednostavnije, dugoročni najam nalazi se u sekciji nekretnine izdavanje Crna Gora, dok smo za kratkoročni najam napravili posebnu sekciju smeštaj u Crnoj Gori.

Oglasi

Naši administratori proveravaju sadržaj svakog oglasa pre njegovog objavljivanja na portalu. Kvalitet oglasa je naš primarni cilj i ni pod kojim uslovima nećemo objaviti oglase za koje smatramo da ne zadovoljavaju određene kriterijume.

Blog

Uređenje dečje sobe!

Mnogi roditelji se u jednom trenutku suoče sa veoma zahtevnim zadatkom u svom domu, “kako...

31.05.2023.

Vesti

news image

Nov konkurs za kupovinu kuće na selu

Ministarstvo za brigu o selu raspisalo je novi konkurs za dodelu seoskih kuća. Izdvojeno je još 500 miliona dinara za oživljavanje sela. Kako poručuju iz resornog...

01.03.2023.
Top