Kompanija "King Sturge" osvojila nagradu za najbolju agenciju za posredovanje u prometu poslovnih prostora na teritoriji južne i jugoistočne Evrope

  • 22.03.2011.

Kompanija "King Sturge" osvojila je prestižnu nagradu za uspešno poslovanje u oblasti nekretnina "Office Agent of the Year 2010" koja joj je dodeljena na skupu "CEE Real Estate Quality Awards" u Varšavi 1. marta 2011. godine, saopštio je "King Sturge".

Žiri sastavljen od stručnjaka iz svih oblasti izabrao je "King Sturge" zbog njihovog dugogodišnjeg i veoma uspešnog poslovanja širom regiona, sposobnosti da unesu inovacije u poslovanje kao i vrhunskog kvaliteta usluga. Svaka od 10 kancelarija kompanije u regionu je postigla značajan uspeh u poslovanju, uprkos stanju na tržištu nekretnina.

"Jedan od naših najvećih uspeha tokom 2010. godine je potpisivanje šest novih ugovora naše kancelarije u Poljskoj o ekskluzivnom zastupanju za više od 200.000 m2 poslovnih prostora za izdavanje i uspešno već izdala 40.000 m2", navedeno je u saopštenju.

U Budimpešti "King Sturge" je potpisao ugovor o izdavanju najvećeg objekta za izdavanje u centralnoj poslovnoj zoni Budimpešte ("Exchange Palace" 50.000 m2) i uspešno izdala 15.000 m2 kompaniji "Ericsson".

Beogradska kancelarija je tokom 2010. godine posredovala u izdavanju kancelarijskog prostora od 4.500 m2 kompaniji "Ringier Axel" u zgradi Kompresor u Beogradu.

- "King Sturge" ima mnogo aktivniju ulogu na tržištu jugoistočne Evrope od svih naših konkurenata, sa svojom mrežom kancelarija u Bugarskoj, Hrvatskoj, Rumuniji, Srbiji i Turskoj- kazao je Andrew Peirson, direktor agencijskog poslovanja južne i jugoistočne Evrope.

 

(Izvor : Naslovi)

Top