UNIKATNO I JEDINSTVENO IMANJE U TIVTU

Tivat

Dogovor
Kuća 791 m2

Unikatno i jedinstveno imanje sa bazenima, terasastim travnjacima, maslinikom i panoramskim pogledom u Tivtu, Donja Lastva.

Vila je izgrađena na 4 glavna nivoa, povezana liftom:

Prizemlje - ukupna površina suterena, uključujući i podrumsku galeriju, iznosi cca 315 m2. Ovaj prostor je predviđen za teretanu, saunu, hamam, hladni bazen, sobu za masažu, tehničku sobu, svlačionicu, dva toaleta, kupatilo, sobu za relaksaciju i prostoriju za projekcije. Podrum je direktno povezan sa ostalim etažama liftom.

Prvi sprat - ukupne površine oko 400 m2, sastoji se od garaže, prostorije za nadzorne uređaje i sigurnosni sistem, glavne tehničke prostorije, ulaznog hodnika, velikog dnevnog boravka sa prostorom za rekreaciju, kuhinje. sa trpezarijom, ostavom, vešerajom, toaletom i pomoćnom spavaćom sobom sa kupatilom. Ovaj nivo takođe ima dvorište, stepenice i lift.

Drugi sprat - na 255 m2 stambenog prostora nalazi se centralni kamin i 4 spavaće sobe sa kupatilima sa kojih se pruža prekrasan pogled na cijeli Tivat, kompleks Porto Montenegro i more. Glavna spavaća soba takođe ima bazen sa đakuzijem.

Treći sprat je prostor koji se sastoji od jednog stana sa kupatilom. Kat ima ukupnu površinu od cca 137 m2 i stambenu površinu od 62 m2. Kat se sastoji od ulaznog hodnika, jedne velike spavaće sobe sa garderobom, velikog kupatila i velike terase.

Natkrivena krovna terasa je prostor sa otvorenim pogledom na okolinu sela Donja Lastva, more i cijeli grad Tivat.

Glavni arhitektonski koncept vile je potpuna integracija objekta u kontekst prirodnog okruženja. Istovremeno, elementi dizajna su posvećeni tradicionalnim i autentičnim arhitektonskim stilovima podneblja u proteklih sedam stoljeća. Dizajn pejzaža prati identičan koncept, složenu simbiozu starog i novog, integraciju tradicije i modernizma u obliku arhitektonskog stila i materijala.

Zemljište je zasađeno raznim ukrasnim i aromatičnim biljem i voćkama, a najveći dio zemljišta je prekriven stablima maslina od kojih je jedno staro između 800 i 1000 godina.

Ukupna površina vile je 1400m2

Stambena površina: 791m2

Površina parcele: 4. 200 m2

Garaže: 42m2

Podrum sa galerijom: 316m2

Vanjski bazen: 99 m2

Zatvoreni bazen

Lift

Spavaće sobe: 5+2

Kupatila: 7

Spratnost: 5

Direktna udaljenost od mora: 500 m

Udaljenost do centra Tivta i kompleksa Porto Montenegro: 1, 5 km.

Podaci

  • Cena: Dogovor
  • Tip: Kuća
  • Kvadratura: 791 m2
  • Broj soba: 7
  • Nameštenost: Namešten
  • Broj spratova: 4
  • Broj kupatila: 5
  • Površina placa: 4.200 a
  • Šifra oglasa: M42-541

Karakteristike

  • Ažuriran:
    19/04/2024
  • Šifra oglasa:
    M42-541
Informacije o oglašivaču

Monteonline

Stari put 6/1
5320 Tivat

Ostali oglasi ovog korisnika
Top