Stanovi na prodaju u Dobroti

Kotor

265.100 €
2.455 €/m2
Stan 108 m2

Vila sa zatvorenom teritorijom, koja se nalazi na prestižnom dijelu obale Bokokotorskog zaljeva, u šarmantnom i zelenom mjestu Dobrota, na sunčanoj strani uvale, samo 3 km od povijesnog centra Kotora i 100 m hoda od plaže i šetnice.

Ukupna površina vile je ograđena i ima svoja parking mjesta. Kuća se nalazi na mirnom mjestu, svi prozori i terase su okrenuti moru i zelenilu. Potpuna infrastruktura okruga Dobrota i grada Kotora. Apartmani su visokog nivoa kvaliteta i opremljeni su svime što je potrebno za udobnost u bilo koje doba godine. Podno grijanje DEVI, inverterski neovisni klimatizacijski sustav za svaku prostoriju, njemački dvostruko ostakljeni prozori sa staklenim malim staklima, prirodni troslojni parket (hrast), italijanska keramika Ragno Marazzi 1. klase, vodovodni GROHE / Villeroy & Bosh, bojler Ariston s titanskom oblogom i funkcijom programiranja, Kanalizacijski sustav GEBERIT, talijanska unutarnja vrata, ručnici s grijaćim ručkama od nehrđajućeg čelika, električna instalacija s funkcijom Main Swich, energetsko štedljivo LED osvjetljenje (unutarnje / vanjsko), telefon, stažist em, TV sa ruskim kanalima, interfon, metalna ulazna vrata sa povećanom zvučnom izolacijom, ograđen osvetljen prostor, automatska ulazna vrata.

Vila se nalazi u mirnom obalnom području, prozori i terase okrenuti prema moru, puno je zelenila, borova, planina, ljekovitog čistog zraka i izvrsnog kvaliteta pitke vode iz slavine. Plaža i šetnica nalaze se na pješačkoj udaljenosti od kuće, samo 5-6 minuta hoda (100 m. ), Najbliži supermarket udaljen je 300 m. Nedaleko od vile nalazi se hotel Forza Mare 5 * sa SPA centrom.

Ljubaznost se smatra odmarališnim mjestom koje je povijesno poznato kao selo bogatih brodovlasnika i mornara. Danas se u Dobroti nalazi Institut za biologiju mora Univerziteta Crne Gore, koji ima svu potrebnu infrastrukturu, a blizina grada Kotora čini ovo mjesto ugodnim i za rekreaciju i za cjelogodišnji život.

U prodaji:

Prodaju se dva stana:

- sa dvije spavaće sobe, 108m2, cijena 265100 (uključujući puni namještaj, uključujući kućanske aparate u kuhinji i parkirno mjesto u ograđenom prostoru), šaljem detaljnije informacije u prijavi;

Površina stana je 171 m2, višesobna, trošak od 358000

Ubuduće se, osim toga, planira ugraditi namještaj i opremiti enterijer (moguća je prodaja namještaja, kao i personalizacija dizajna interijera potrebama kupca).

- veličanstven panoramski pogled na more i planine

- 4 terase

- prostor za roštilj s očaravajućim pogledom na zaljev

- panoramski prozori

- drugo svjetlo

- visoki plafoni

- prostrane sobe

- prostori za organizovanje pomoćnih prostorija za odlaganje

Dvostrani izgled:

1. nivo - 2 velike spavaće sobe, prostrani dnevni boravak sa odvojenim kuhinjskim prostorom i francuskim balkonom, 2 kupaonice (wc, kada, tuš kabina), 2 velike terase

2. nivo - 2 prostrane spavaće sobe (ili sobe za druge svrhe: radna soba, dnevni boravak, itd. ) S dvije terase, panoramskim pogledom na more i prostorom za roštilj

* - mogućnost uređenja 3. kupaonice

Podaci

  • Cena: 265.100 €
  • Cena po kvadratu: 2.455 €/m2
  • Tip: Stan
  • Kvadratura: 108 m2
  • Broj soba: 3
  • Broj kupatila: 2
  • Šifra oglasa: W5-1747

Karakteristike

  • Ažuriran:
    15/04/2024
  • Šifra oglasa:
    W5-1747
Informacije o oglašivaču

Westhill Property

Bulevar Revolucije A3
85000 Bar

Ostali oglasi ovog korisnika
Top