Luksuzni apartmani od 35 do 80m2 Bjelašnica u izgradnji useljivo do sezone 2024/25

Sarajevo

Dogovor
Stan 35 m2

Stanpromet. ba - agencija za nekretnine s ponosom predstavlja prodaju apartmana na olimpijskoj ljepotici Bjelašnica u sklopu poslovno-sportskog centra Trnovo.

Lokacija je smještena na 1. 300 metara nadmorske visine u srcu crnogorične šume, na samom ulazu na popularni Babin Do. Turistički biser olimpijske ljepotice prostire se na 11 hektara zemlje i nudi bogat sportsko-rekreacijski sadržaj. Nogometni teren pokriven prirodnom travom dimenzija 80x120 metara sa pratećim sadržajima u vidu svlačionica, tribine i sanitarnih čvorova. Igrališta za mali nogomet, rukomet, košarku i odbojku prilagođena za zimsko korištenje, te pomoćni teren kao i balon hala sa vještačkom podlogom. U centralnom dijelu kompleksa su sportska dvorana i hotel, a dodatne zvjezdice centru daju fitness i spa zona. Priču zaokružujemo izgradnjom vertikalnog uspona – SKI lifta za skijaše iz samog centra, pa tako zaokružujemo priču sportskog turizma tokom cijele godine.

Naša priča prodaje apartmana u Marigoni počinje sa dvije ključne riječi – SUNCE i SNIJEG. Budući da cijela priča kompleksa počiva na njegovanju ljetnog turizma i boravka na olimpijskoj ljepotici, s ponosom predstavljamo suncem okupanu prvu zgradu trokatnicu s liftom – MARIGONA SUN. Ukupno 35 apartmana površine 35 - 80 m2, garažna i vanjska parking mjesta površine 14 m2 te zajednička prostorija skijašnice sa zasebnim boksovima. Dostupno 14 garažnih parking mjesta i 10 vanjskih parking mjesta.

Dostupni apartmani: studio apartmani, sa jednom spavaćom (jednoetažni i dvoetažni) i sa dvije spavaće sobe (jednoetažni i penthouse dvoetažni) apartmani.

MARIGONA Bjelašnica Sun&Snow vraća tradiciju boravka na planini, kako ljeti tako i zimi!

Smješteni na udaljenosti od samo 36 kilometara od glavnog grada Bosne i Hercegovine, gđe sezona skijanja počinje sredinom decembra, a završava početkom aprila i traje po i stotinu dana, duboko u crnogoričnoj šumi mogu se viđeti prvi obrisi apartmanskog naselja MARIGONA Bjelašnica Sun & Snow.

To je samo jedan segment onoga što će činiti „Sportsko-poslovni centar Trnovo” površine 11, 21 hektara čija je izgradnja planirana na Bjelašnici, sa desne strane na ulazu u zonu Babinog dola − nukleusa sportsko-rekreativne zone ove planinske ljepotice. Centar je namijenjen za obavljanje trenažnog procesa profesionalnih sportista i uz administrativni centar Općine Trnovo i brojne otvorene sportske terene i objekte će biti dostupan svim građanima, kako ljeti tako i zimi.

Izgradnjom novih šetnica koje će voditi do Igmana, Velikog i Malog polja, te novog ski lifta i staza, sportsko-rekreativni centar će predstavljati potpuno zaokružen kompleks koji će ponuditi posjetiteljima Bjelašnice cjelogodišnji odmor i rekreaciju, a vlasnicima apartmana biti na dohvat ruke.

Smješteni nasuprot centra uz saibraćajnicu apartmani idealno su povezani sa ključnim lokacijama centra, ali i ostatkom planinskih sadržaja uz privatnost pozicije zgrada sa odličnim pogledom na centar. Ovakvo okruženje predstavlja idealan ambijent za sve ljubitelje prirode pružajući im ujedno miran i dinamičan boravak na planini.

Bjelašnica će zahvaljujući MARIGONA stambenom blagu u izgradnji, uskoro postati atraktivnija svim ljubiteljima adrenalina, ali i uživanja na planinskom zraku u svako godišnje doba.

Apartmani na ovoj strani Centra imaju zasebne ulaze u garaže u suterenu koji su povezani sa planiranim servisnim saobraćajnicama.

Skijaške staze uz pet liftova, terenski pređeli za vožnju quadova, snowmobile, te sankaške staze su samo neke od atrakcija koje se nude svim posjetiocima ove planine u blizini Sarajeva.

Ono što je sigurno jeste da je Bjela tu, nadomak ruke i pogleda, njeno bogatstvo, mir i okruženje čine vašu dušu ispunjenom, a agenti Stanprometa su na raspolaganju da zajedno s vama vrate tradiciju boravka na planini Bjelašnici, kako ljeti tako i zimi!

Vaše je da nas pozovete i saznate šta je trenutno u našoj ponudi i da se uvjerite da MARIGONA Bjelašnica Sun & Snow apartmani čekaju na Vas !

Direktni kontakt broj:

+387*******

ID CODE: 502821

Saša Kobasica

Suradnik u procesu obuke

Mob: 062*******

Tel: 033*******

E-mail: sasa. kobasica@stanpromet. ba

www. stanpromet. ba

Podaci

  • Cena: Dogovor
  • Tip: Stan
  • Kvadratura: 35 m2
  • Broj soba: 1
  • Broj spratova: 3
  • Šifra oglasa: S28-509779

Karakteristike

  • Terasa
  • Internet
  • Lift
  • Telefon
  • Ažuriran:
    25/05/2024
  • Šifra oglasa:
    S28-509779
Informacije o oglašivaču

StanPromet

Grbavicka 8b
71000 Sarajevo

Ostali oglasi ovog korisnika
Top