OTOK KRK - Ekskluzivna vila sa bazenom

Punat, Stara Baška

1.700.000 €
3.778 €/m2
Kuća 450 m2

OTOK KRK - Ekskluzivna villa sa bazenom

Nekretnina se nalazi na iznimnoj lokaciji u mjestu Stara Baška na Otoku Krku. Neponovljiv otvoreni pogled na more, odnosno sama lokacija na cca 300 m od mora te vrhunska kvaliteta gradnje i opreme, glavne su karakteristike ove jedinstvene nekretnine.

Kuća je katnosti prizemlje, kat i mansarda a na prostranoj okućnici se nalazi i garaža od 38 m2.

U prizemlju se nalazi kotlovnica sa vešerajem i stambeni prostor površine 95 m2. Kotlovnica je opremljena uređajima za solarno grijanje sanitarne vode, kotlom kapaciteta 300 l sa Viessman grijačem i A/C carrier uređajem sa spremnikom i automatikom za grijanje i hlađenje putem fancoil i podnog grijanja na prvom katu. Ulaznim vratima sa terase i sunčališta dolazi se do stambenog prostora sa atrijem, kupaonicom, toaletom, jednom spavaćom sobom, garderobom, spremištem i kuhinjom sa blagovaonom i dnevnim boravkom.

Na prvom katu, površine 155 m2 se nalazi jedna spavaća soba, kupaonica, toalet, ostava i kuhinja sa blagovaonom i dnevnim boravkom iz kojeg se izlazi na natkrivenu terasu u funkciji ljetne kuhinje opremljene sudoperom, krušnom peći i roštiljem. Dnevni boravak krasi prelijepi kamin od drva i kamena talijanske proizvodnje.

Mansarda se sastoji od studio apartmana sa 35 m2 korisne površine i jednosobnog apartmana od 46 m2 korisne površine sa zasebnim ulazima.

Ukupna stambena površina iznosi cca 450 m2 na parceli od 1260 m2. Garaža sa daljinski upravljanim vratima za dva automobila, neto površine 38 m2. Cisterna je kapaciteta 35 m3.

Bazen veličine 7 m x 3, 5 m francuske proizvodnje ( Desjoyaux ) opremljen je sa jacuzzi, uređajem za protustrujno plivanje, podvodnim reflektorima i uređajima za filtriranje i grijanje vode ( Laser ).

Okućnica je ukrašena stablima maslina i smokve te grmovima ružmarina, lavande i oleandra.

Nakon raznih problema sa dobivanjem građevinske dozvole i ostale dokumentacije za takav izuzetan kompleks je ustrajnošću investitora ostvarena i realizirana gradnja jedne od možda najljepših i najbolje pozicioniranih nekretnina na Otoku Krku. Sadašnji vlasnici su možda i žalili za sredstvima koje su uložili i koja premašuju sadašnju prodajnu cijenu ali je glavna misao vodilja bila iz kamena stvoriti jedinstvenu i neponovljivu nekretninu.

Poštovani kupci, posrednička provizija se naplaćuje prema uvjetima poslovanja.

www. dux-nekretnine. hr/opci-uvjeti-poslovanja

ID KOD AGENCIJE: 19265

Dean Karabaić

Agent pripravnik

Mob: +385*******

Tel: +385*******

E-mail: dean@dux-nekretnine. hr

www. dux-krk. com

Podaci

  • Cena: 1.700.000 €
  • Cena po kvadratu: 3.778 €/m2
  • Tip: Kuća
  • Kvadratura: 450 m2
  • Broj soba: 1
  • Nameštenost: Namešten
  • Broj spratova: 1
  • Godina izgradnje: 2008
  • Šifra oglasa: D7-379232

Karakteristike

  • Dvorište
  • Ažuriran:
    04/04/2024
  • Šifra oglasa:
    D7-379232
Informacije o oglašivaču

Dux nekretnine

Tizianova 8
51000 Rijeka

Ostali oglasi ovog korisnika
Top