RIJEKA, BELVEDER - Poslovni prostor s uhodanim poslom

Rijeka, Belveder

300 €
Poslovni prostor 45 m2

RIJEKA-BELVEDER, poslovni prostor s uhodanim poslom

Belveder predstavlja jedan od ‘najpraktičnijih’ kvartova u gradu Rijeci. Male je površine te je smješten gotovo u centru grada, a njegov naziv doslovno se s talijanskog jezika prevodi kao ‘lijep pogled’.

Mjesto koje je čak i Papa odabrao pri posjetu našoj zemlji može se pohvaliti Bogoslovnim sjemeništem ’Ivan Pavao II’. Također, odlikuje ga velika dostupnost škola i vrtića te Sportsko-rekreacijski centar Belveder kao zaštićeni objekt kulture.

Prednosti ovog dijela grada čine dostupnost potrebnih sadržaja, blizina centra grada, radnog mjesta, bolnice i škola.

Poslovna prilika!!! Uhodani posao po sistemu ključ u ruke - potpuno opremljeni servis za računala, laptope, tablete i smartphone uređaje na odličnoj lokaciji u blizini centra Rijeke. Odmah spremno za rad!!! Poslovni prostor se nalazi na glavnoj prometnici, vrlo frekventna lokacija u blizini svih sadržaja (škola, fakultet, ljekarna, dućani, kladionice, autobusna stanica... ), s vlastitim parkingom za klijente. Na pročelju se nalazi vrlo uočljiva velika svjetleća reklama širine 4m.

Poslovni prostor ukupne površine 45m2 sastoji se od dvije radne prostorije i dva sanitarna čvora.

Moderno je uređen i nedavno adaptiran. U prednjem dijelu nalazi se čekaonica za klijente i pult za prijem stranaka, dok je u stražnjem odvojenom dijelu veliki servisni stol opremljen za popravak smartphone uređaja. U drugoj prostoriji se također nalazi veliki radni stol opremljen za popravak osobnih računala i laptopa s dva LCD monitora na zidnim nosačima te police za skladištenje robe i materijala. Sve prostorije imaju odličnu rasvjetu.

Servis je potpuno opremljen svim potrebnim alatima, testnim uređajima i softverskim alatima i ima sve što je potrebno za nesmetano obavljanje đelatnosti, što znači da odmah možete početi s radom. Ima dovoljno prostora za dva do tri radnika.

1. Cijena ustupnine uz otkup svega gore navedenog iznosi 40. 000, 00 EUR.

2. Cijena mjesečnog najma poslovnog prostora iznosi 300, 00 EUR (privatno vlasništvo). Polog u iznosu jedne mjesečne najamnine je uplaćen prilikom potpisivanja ugovora.

3. U cijenu je uključeno doslovno sve što se nalazi u prostoru (sav inventar, mnoštvo rabljenih ispravnih i neispravnih prijenosnih računala za dijelove, razni mobiteli, tableti, LCD ekrani i sl. ).

4. Mogućnost preuzimanja postojeće tvrtke ili prijenos na novu tvrtku

Povrat investicije moguć je vrlo brzo budući da se radi o uhodanom poslu. Na trenutnoj lokaciji poslovnica radi oko 4 godine te ima mnogo stalnih klijenata i zbog velike vidljivosti s glavne ceste kontinuirano privlači nove klijente.

Za sve ostale informacije stojimo na raspolaganju 091*******

Poštovani klijenti, agencijska provizija se naplaćuje u skladu s Općim uvjetima poslovanja:

https://www. dux-nekretnine. hr/opci-uvjeti-poslovanja

ID KOD AGENCIJE: 9769

Darko Miculinić

Vanjski suradnik

Mob: +385*******

Tel: +385*******

E-mail: darko@dux-nekretnine. hr

www. dux-nekretnine. hr

Podaci

  • Cena: 300 €
  • Tip: Poslovni prostor
  • Kvadratura: 45 m2
  • Broj soba: 2
  • Nameštenost: Namešten
  • Broj kupatila: 1
  • Šifra oglasa: D7-233747

Karakteristike

  • Parking
  • Telefon
  • Klima
  • Ažuriran:
    04/03/2024
  • Šifra oglasa:
    D7-233747
Informacije o oglašivaču

Dux nekretnine

Tizianova 8
51000 Rijeka

Ostali oglasi ovog korisnika
Top