Stanići - vila prvi red uz more

Omiš, Stanići

1,700,000 €
6,800 €/m2
Maison 250 m2

Posredujemo u prodaji ove iznimne nekretnine koja predstavlja nesvakidašnji dragulj u šarmantnom primorskom mjestu Stanići, koji je smješten 25 km južno od Splita i 5 km južno od Omiša.  Nekretnine su smještne na strmoj padini pored prekrasne plaže, pružajući zadivljujući pogled. S neusporedivom lokacijom, ove nekretnine nude jedinstveno iskustvo boravka kao i novo životno iskustvo.

Na zemljištu su dvije glavne zgrade: Ville Laurina i Olivije House.

Vile su smještene na strmoj padini, uz prekrasnu plažu sa koje se pruža otvoren pogled, na zemljištu od 600m2. Pored ovog zemljišta imamo dodatnih 50 m2 zasebnog zemljišta, s tri pogodna parkirna mjesta (dva otvorena i jedno podzemno).

Villa Laurina smještena je na vrhu litice odmah uz plažu. To je mala vila  površine 50m2 koja se proteže na dvije etaže. Na donjoj etaži nalazi se kuhinja, dok je na gornjoj etaži spavaća soba s kupaonicom, wc-om i garderobom. Ovaj pansion se može pohvaliti vlastitim bazenom, platformom za sunčanje, prostorom za roštilj i dva mala spremišta. Na vrhu bazena nalazi se mala galerija koja pruža ugodno mjesto za sjedenje i opuštanje uz blagi povjetarac sa mora.

Olivia House nalazi se na vrhu zemljišta i prostire se na površini od 250m2 raspoređenoj na četiri etaže. Ova zgrada se sastoji od dva odvojena stana, svaki na dvije etaže i do kojih se dolazi unutarnjim i vanjskim stubištem. Nedavno renovirani donji apartman uključuje kuhinju, blagovaonicu i dnevni boravak, WC, praonicu i vanjski prostor za roštilj. Na drugoj etaži donjeg apartmana nalaze se dvije spavaće sobe i dvije kupaonice. Gornji apartman sadrži kuhinju, blagovaonicu i dnevni boravak, wc, te prostranu terasu ispred stambenog prostora. Gornji kat kuće Olivia obuhvaća dvije spavaće sobe, kupaonicu i terasu. Uz kuću Olivia nalazi se neizgrađeno zemljište koje nudi mogućnost gradnje još jedne kuće sa zajedničkim zidom ili proširenja postojeće kuće.

Specifičnosti za ovu nekretninu su:Zemljište: 600m2 (pod objektima) + 50m2 (parking)Olivia House: 2 apartmana, svaki na 2 etaže. Donji stan: 85m2 + terasa 15m2;  Gornji stan: 90m2 + 35m2 teraseVilla Laurina: 2 etaže sveukupno 50m2Bazen: 5×3mSunčana platforma: 20m2Površina oko bazena: 25m2Galerija: 6m2Površina roštilja: 12m23 parkirna mjesta (2 otvorena, 1 podzemno)

Obilazak nekretnine moguć je isključivo uz prethodni dogovor i rezervaciju termina.

Za sva dodatna pitanja stojimo na raspolaganju u uredu agencije.

Standardna poslovna politika agencije Anita tim nekretnine je organiziranje razgledavanja nekretnine nakon što klijent potpiše  standardni agencijski ugovor. Potpisivanje ovog ugovora osnovni je uvjet na koji se nastavljaju daljnje aktivnosti povezane s kupnjom nekretnine, a to sve je utemeljeno na Zakonu o posredovanju u prometu nekretnina i Zakonu o zaštiti podataka.

Kupac plaća agencijsku proviziju 3%+PDV.

www. NekretnineAnitaTim. hr

Information

  • Prix total: 1,700,000 €
  • Prix par mettre carrée: 6,800 €/m2
  • Type: Maison
  • Surface: 250 m2
  • Chambres: 5
  • Etage: 1
  • ID Annonce: A31-1254

Traits

  • Mis à jour:
    15/04/2024
  • ID Annonce:
    A31-1254

NEKRETNINE ANITA TIM

Ulica hrvatske mornarice kbr. 1-E
21000 Split

Voir toute l'offre
Top