Split - uhodani hotel sa 33 sobe

Split, Bačvice

6,000,000 €
Vente Bureaux 1,000 m2

Posredujemo u prodaji uhodanog hotela koji radi kroz cijelu godinu, a sastoji se od 33 sobe. Hotel se smjestio blizu samog srca Splita, dalmatinske metropole. Više od 1700 godina povijesti grada čine posjet jedinstvenim iskustvom. Središte grada nalikuje živom muzeju, gđe se povijest i svakodnevni život miješaju u jednom prekrasnom ozračju. Stari grad i Dioklecijanova palača su udaljeni samo 10 minuta hoda. Pješice se može doći i do Arheološkog muzeja. Autobusna je stanica udaljena samo nekoliko metara od hotela. U blizini hotela ima dosta kafića i nekoliko restorana koji nude mediteransku kuhinju. Pješice možete i u shopping. Zeleno brdo Marjan udaljeno je samo 15 minuta hoda i vrlo je popularno za jogging, rolanje i biciklizam, kao i za plivanje budući da se u blizini nalaze brojne plaže.

Hotel  nudi 33 udobne i moderno uređene sobe. Sve sobe imaju televizore s LCD ravnim ekranom i velike krevete s anatomskim madracima. U ponudi su dvokrevetne, trokrevetne i obiteljske sobe. Iako je hotel relativno nov (otvoren je 2001. ), sobe i kupaonice su nekoliko puta preuređivane da se zadrži stalni visoki standard hotela. U svim je prostorima dostupan bežični internet.

Za sva dodatna pitanja stojimo na raspolaganju u uredu agencije.

Standardna poslovna politika agencije Anita tim nekretnine je organiziranje razgledavanja nekretnine nakon što klijent potpiše  standardni agencijski ugovor. Potpisivanje ovog ugovora osnovni je uvjet na koji se nastavljaju daljnje aktivnosti povezane s kupnjom nekretnine, a to sve je utemeljeno na Zakonu o posredovanju u prometu nekretnina i Zakonu o zaštiti podataka.

Kupac plaća agencijsku proviziju 3%.

www. NekretnineAnitaTim. hr

Information

    ID Annonce: A31-1119
    Type: Bureaux
    Chambres: 33
    Etage: 5

Traits

  • Mis à jour: 10/01/2023
  • ID Annonce: A31-1119

NEKRETNINE ANITA TIM

Ulica hrvatske mornarice kbr. 1-E
21000 Split

Voir toute l'offre
Top