OTOK KRK, MALINSKA - Luksuzni penthouse s jednim od najboljih panoramskih pogleda na otoku Krku

Malinska-Dubašnica, Malinska

950,000 €
4,419 €/m2
Appartement 215 m2

Otok Krk, Malinska - Luksuzni penthouse s jednim od najboljih panoramskih pogleda na otoku Krku.

Penthouse se sastoji od posebnog dijela: dnevnog boravka, kuhinje i blagovaone, ukupno 4 spavaće sobe, od kojih 3 imaju vlastitu kupaonicu, saune i tuša, stubišta, prostora za lift, hodnika, WC-a i praone, ukupne površine od 169 m2. Sporedni dio sastoji se od tri manja balkona i jednog većeg balkona, natkrivene terase, sve u površini od 25 m2, kome pripadaju u podrumskoj etaži dva spremišta ukupne površine 6, 5 m2 i dva parkirna mjesta.

Nalazi se u energetski visokoučinkovitoj zgradi od pet luksuznih stanova. Odlika je kvalitetna gradnja i upotreba kvalitetnih elemenata. Zgrada je projektirana tako da ima velike staklene površine i puno svjetla u interijeru. Sustav kliznih fasadnih panel brisoleja omogućava selektivnu zaštitu od sunca kada je ona potrebna, bez da zatvara vizure mora. Za grijanje i hlađenje umjesto klasičnih klima uređaja zgrada koristi profesionalni sustav fan-coila i podnih ventilokonvektora koje pogoni zračna toplinska pumpa, usisivač na centralno usisavanje sa strojarnicom u podrumu (usisavanje bez buke i prašine).

MALINSKA i cijeli njezin kraj zove se Dubašnica te se nalazi u zapadnome dijelu otoka Krka. Sve do 15. st. Dubašnica je bila gotovo bez stalnih stanovnika, kao i južnije područje od nje, gotovo do grada Krka. Naziv kraja potječe od duba ili hrasta, jer tu su bogate šume i pašnjaci uz ponešto oranica. Dubašnica je uglavnom bilo omišaljsko područje, već otprije 12. stoljeća, ali dio su držali i Krčani.

Plaže u Malinskoj i na otoku Krka poznate su kao neke od najboljih u Hrvatskoj. Jedna od prednosti razvedene i široke obale u Malinskoj je da plaže, gđe god da idete, nikada nisu daleko. Raznolika obala otoka nudi široku paletu plaža: od stjenovitih, pješčanih i šljunčanih plaža do skrivenih uvala. Plaže za đecu, za invalide, nekupače ili starije osobe, plaže za pse, plaže za one koji traže prirodni hlad i blizinu parkirališnih mjesta, ljubitelje sportskih aktivnosti i beach barova, ali i neslužbena nudistička plaža – sve to nudi Malinska.

Plaže na području općine Malinska-Dubašnica povezane su brojnim šetnicama te čine jedinstvenu prirodnu cjelinu. Uređenost plaža varira od uređenih betonskih platoa do divljih, kamenih avanturističkih ulaza u more, ali i mnogo skrivenijih i skrovitijih mjesta za kupanje u malim uvalama koje vrijedi posjetiti. Plaže se protežu zapadnim dijelom otoka Krka: počinju uz Rajsku cestu koja povezuje Malinsku i Njivice, a završavaju iza romantičnog gradića Porta.

Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja

www. dux-nekretnine. hr/opci-uvjeti-poslovanja

ID KOD AGENCIJE: 5061

Igor Popović

Agent s licencom

Mob: +385*******

Tel: +385*******

E-mail: igor@dux-nekretnine. hr

www. dux-krk. com

Information

  • Prix total: 950,000 €
  • Prix par mettre carrée: 4,419 €/m2
  • Type: Appartement
  • Surface: 215 m2
  • Chambres: 5
  • Condition: Meublé
  • Nombre de salles de bain: 3
  • Construction: 2020
  • ID Annonce: D7-186384

Traits

  • Balcon
  • Ascenceur
  • Mis à jour:
    23/05/2024
  • ID Annonce:
    D7-186384

Dux nekretnine

Tizianova 8
51000 Rijeka

Voir toute l'offre
Top