ZADAR, NIN - Novogradnja! Jedinstveni stan s privatnim bazenom B4

Nin, Nin

395,000 €
3,559 €/m2
Flat 111 m2

ZADAR, NIN - Novogradnja! Jedinstveni stan s privatnim bazenom B4

Predstavljamo vam jedinstven stan s vlastitim bazenom koji nudi luksuz i udobnost na 110, 66 m2 neto i 192 m2 bruto prostora. Ovaj izuzetan stan smješten je u mirnom okruženju, samo 300 metara od mora, i pruža savršen balans modernog dizajna i praktičnosti.

Ulaskom u prizemlje, dočekat će vas prostrani open space dnevni boravak i kuhinja, idealni za druženja i opuštanje. Prizemlje također uključuje luksuznu kupaonicu s integriranom finskom saunom, savršenom za relaksaciju nakon dugog dana.

Na katu se nalaze dvije elegantne spavaće sobe, svaka sa svojom en-suite kupaonicom, osiguravajući maksimalnu privatnost i udobnost. Stan dolazi s vlastitim dvorištem koje ima zaseban ulaz, što vam omogućuje potpunu privatnost. Ovđe ćete pronaći bazen, vanjsku kuhinju i jedno parkirno mjesto. Bazen je savršen za osvježenje tijekom vrućih ljetnih dana, dok vanjska kuhinja omogućuje uživanje u obrocima na otvorenom.

Stan je opremljen najmodernijom tehnologijom i luksuznim detaljima: dizalica topline i podno grijanje u svim sobama, parkirno mjesto s e-punjačem, fotonaponska elektrana od cca 6, 4 kW i baterijski sustav za pohranu struje od 10 kWh, videonadzor za dodatnu sigurnost, solarne jedra za zaštitu od sunca, talijanske pločice klase I i portugalski pluteni podovi u spavaćim sobama, decking u dvorištu, PVC stolarija s troslojnim staklima. Sva oprema je renomiranih proizvođača poput Hoermann, Daikin, LG, Grohe i Eterlux, osiguravajući vrhunsku kvalitetu i dugotrajnost.

Uz nadoplatu, dostupne su dodatne opcije kao što su dizalica topline za grijanje bazena, automatski dozator sredstava za dezinfekciju bazena, robot za čišćenje bazena, uređaj za omekšavanje/purifikaciju vode, kao i projekt unutrašnjeg uređenja i vođenja opremanja.

Ovaj stan nudi sve što vam je potrebno za luksuzan i udoban život. Idealna kombinacija modernog dizajna, visokokvalitetne opreme i privatnosti čini ga savršenim domom za sve koji traže najbolje. Ne propustite priliku za život iz snova!

Nin je slikoviti gradić smješten na obali Jadranskog mora u Hrvatskoj, poznat po svojoj bogatoj povijesti i prirodnim ljepotama. Kao jedan od najstarijih gradova na hrvatskoj obali, Nin se ponosi arheološkim nalazištima, uključujući starorimske ruševine i crkvu svetog Križa, poznatu kao "najmanja katedrala na svijetu". Grad je okružen prekrasnim plažama, a njegove solane pružaju uvid u tradicionalnu proizvodnju soli. Nin je također poznat po ljekovitom blatu koje privlači posjetitelje tražeći prirodne terapije. Šarmantne uske ulice, bogata kulturna baština i blizina Zadra čine Nin idealnim odredištem za posjetitelje koji traže spoj povijesti, prirode i opuštanja.

Poštovani klijenti, agencijska provizija se naplaćuje u skladu s Općim uvjetima poslovanja.

https://www. dux-nekretnine. hr/opci-uvjeti-poslovanja

ID KOD AGENCIJE: 30508

Dux Zadar

Mob: +385*******

Tel: +385*******

E-mail: info@dux-nekretnine. hr

www. dux-dalmacija. com

Information

  • Total price: 395,000 €
  • Price per square meter: 3,559 €/m2
  • Type: Flat
  • Surface: 111 m2
  • Number of rooms: 3
  • Number of bathrooms: 3
  • Land surface: 1.4 a
  • Ad ID: D7-507397

Features

  • Parking place
  • Garden
  • Updated:
    20/05/2024
  • Ad ID:
    D7-507397

Dux nekretnine

Tizianova 8
51000 Rijeka

Other listings for this user
Top