Požega - ulični prostor u centru grada

Požega, Arslanovci

15 €
Office 210 m2

IZUZETNA POSLOVNA PRILIKA U CENTRU GRADA!!!

Posreduejmo u iznajmljivanju prostranog višenamjenskog poslovnog prostora koji nudi različite movućnosti za uspješno poslovanje. Smješten u samome centru grada, na prestižnoj lokaciji, a u blizini svih vitalnih sadržaja, ovaj prostor je okružen vitalnim gradskim pulsom i pruža pristup raznolikoj publici.

Ovaj moderni poslovni prostor savršeno je prilagođen za različite vrste poslovanja. Iako je idealno  pozicioniran za trgovinu, nude se i druge mogućnosti tipa uredskog poslovanja, skladišta ili izložbenog prostora koji će privući pažnju svakog prolaznika

Ovaj prostor osigurava sve što vam je potrebno za bezbrižno poslovanje. Ima potpunu infrastrukturu. Odvojena prostorija za osoblje sa sanitarnim čvorom pruža privatnost i udobnost za zaposlenike. Također, skladišni prostor omogućuje lako upravljanje zalihama i organizaciju poslovnih aktivnosti. Prilagodljiv prostor s mogućnošću proširenja. Ovo je prava prilika za pokretanje ili širenje poslovanja u jednom od najatraktivnijih dijelova Požege. Samo nekoliko koraka od brojnih dućana, restorana, kafića i drugih poslovnih subjekata, ovaj prostor nudi nezamjenjivu mogućnost da postanete dijelom živopisnog poslovnog okruženja koje oživljava grad.

Za sva dodatna pitanja stojimo na raspolaganju u uredu agencije na broj mob. 091******* Ružica

Obilazak nekretnine moguć je isključivo uz prethodni dogovor i rezervaciju termina.

Standardna poslovna politika agencije Anita tim nekretnine je organiziranje razgledavanja nekretnine nakon što klijent potpiše  standardni agencijski ugovor. Potpisivanje ovog ugovora osnovni je uvjet na koji se nastavljaju daljnje aktivnosti povezane s kupnjom nekretnine, a to sve je utemeljeno na Zakonu o posredovanju u prometu nekretnina i Zakonu o zaštiti podataka.

Kupac plaća agencijsku proviziju u visini jedne najamnine + PDV.

www. NekretnineAnitaTim. hr

Information

  • Total price: 15 €
  • Type: Office
  • Surface: 210 m2
  • Number of rooms: 3
  • Ad ID: A31-1391

Features

  • Updated:
    08/04/2024
  • Ad ID:
    A31-1391

NEKRETNINE ANITA TIM

Ulica hrvatske mornarice kbr. 1-E
21000 Split

Other listings for this user
Top