Istra - jedinstveno imanje, 18 772 m2

Labin, Labin

No price
Terrain 18,772 m2

Kaiser Immobilien predstavlja ladanjsku stambeno gospodarsko imanje s fortifikacijskim elementima. Na velikom pravoktunom prostoru opasanom visokim kamenim zidom nalazi se perivoj s alejom koja vodi do ulaza u kortil, četverokrilne barokne palače smještene oko unutrašnjeg dvorišta s uskim četvrtastim tornjem za sat.

Na dva vanjska ugla oučuvane su polukružne kule. U dvorištu je dijelom očuvano izvorno kameno opločenje, a dvorac i ostale pomoćne zgrade pretrpjele su izvijesne pregradnje. Ispred kortila je kamenom zidana cisterna i bazen ribnjaka, a dugačka aleja vodi do nekadašnjeg ulaza na imanje, reprezentativnog kamenog portala, rađenog po uzoru na ranobarokne portale patricijskih palača.

U sjevernom je dijelu parka u 20. st. sagrađena zgrada današnjeg restorana i uz nju je probijen široki ulaz s parkirališta. Stancija se proteže na 18 772 m2 te je opasana kamenim zidinama unutar kojih se nalazi barokna palača građena početkom 17. st. s uređenom istarskom konobom, luksuznim restoranom sa 100 sjedećih mjesta unutar restorana i na terasi, ljetna pozornica za veće manifestacije unutar uređenog parka te skupina objekata na zapadnoj strani zidina.

Postojeći restoran je u funkciji kao i konoba u baroknoj palači. Preostali dio palače treba urediti, za dio je potrebna rekonstrukcija prema već izrađenom idejnom rješenju koje je priloženo u fotografijama.

Ova nekretnina idealna je za investiciju te da se uredi kao luksuzan resort obzirom da se u nesporednoj blizini razvija golf projekt s 18 rupa na 100 ha. koji je već definiran prostornim planom.

Imanje se nalazi 40 km od zračne luke Pula te 5 km od morske linije.

Za više informacija obratite se agentu.

ID KOD AGENCIJE: 107-110

Ana Beović

Agent posredovanja u prometu nekretnina

Mob: +385*******, +385*******

E-mail: ana@kaiser-immobilien. hr

www. kaiser-immobilien. hr

Information

  • Total price: No price
  • Type: Terrain
  • Surface: 18,772 m2
  • Year of construction: 1800
  • Ad ID: K27-79923

Features

  • Parking place
  • Updated:
    20/04/2024
  • Ad ID:
    K27-79923

Kaiser-immobilien

Maršala Tita 97
51410 Opatija

Other listings for this user
Top