Štinjan, građevinsko zemljište 550 m2

Pula, Štinjan

120,000 €
Terrain 553 m2

Prodaje se građevinska parcela u Štinjanu, koji je dio Grada Pule, s ukupnom površinom od 553 m2.

Parcela je kompletno očišćena, ravna i spremna za početak gradnje, što predstavlja idealne uvjete za razvoj i izgradnju. Na terenu se nalazi funkcionalna bušotina za vodu, te su priključci za vodu i struju već postavljeni i lako dostupni. Uređen pristupni put do parcele osigurava lakoću pristupa za sva vozila i građevinsku mehanizaciju.

 

Zbog svoje lokacije u Štinjanu, poznatom po prirodnoj ljepoti i blizini turističkih atrakcija, zemljište nudi izvrsne mogućnosti za izgradnju obiteljske kuće ili kuće za odmor.

Budući vlasnici će uživati u mirnom i ugodnom okruženju, uz sve prednosti života u blizini grada Pule, poznatog po svojim kulturnim i povijesnim znamenitostima, restoranima, trgovinama i zabavnim sadržajima.

 

Čisto vlasništvo, bez ikakvih tereta, znači da je zemljište spremno za brzi prijenos i početak vašeg projekta bez nepotrebnih komplikacija.

Ovo zemljište predstavlja izuzetnu priliku za one koji žele investirati u nekretninu s potencijalom za povećanje vrijednosti, obzirom na rast turizma i potražnje za nekretninama u ovom dijelu Hrvatske.

Izgradite dom ili investicijski objekt na ovoj atraktivnoj lokaciji, uživajte u prednostima mediteranskog načina života i osigurajte si mjesto u Istri, jednoj od najpoželjnijih turističkih regija.

 

Information

  • Total price: 120,000 €
  • Type: Terrain
  • Surface: 553 m2
  • Ad ID: I11-889

Features

  • Updated:
    01/04/2024
  • Ad ID:
    I11-889

Investa Real Estate Fažana Poreč

Voćarska 2
52212 Fažana

Other listings for this user
Top