Prodaja, Sammobor, poslovna zgrada, 7 parking mjesta

Samobor, Anindol

Click to activate map
1,650,000 €
2,426 €/m2
Office 680 m2

www. biliskov. com ID: 13805 

Samobor

Poslovni objekt površine 680 m2 na 4 etaže, na parceli površine 488 m2, izgrađen 2003 godine.

Objekt je etažiran po katovima. Sastoji se od podruma, prizemlja i dva kata.

Podrum: ulaz je omogućen preko rampe sa stražnje strane objekta a u podrumu se trenutno nalazi prostor za uređivanje vozila i manje servise sa skladištem. Ulazna vrata su industrijska Hormann s prolaznim vratima sa električnim upravljanjem, pod je industrijski te postoje prozori-svjetlarnici.           Iz podruma je stepenicama  moguća komunikacija sa prizemljem (170 m2).

Prizemlje: glavni ulaz u stubište objekta i ulaz u prostor (trenutno izložbeni auto salon/rent-a-car), wc i čajna kuhinja. Na podu se nalazi kvalitetna keramika a strop je «Knauf» sa ugrađenom LED rasvjetom, prostor klimatiziran (170 m2).

Prvi kat: ulaz sa stubišta, veći prostor, trenutno knjigovodstveni ured sa 6 radnih mjesta i 2 stola za stranke, dvije odvojene kancelarije, wc i  čajna kuhinja. Na podu se nalazi laminat a strop je «Knauf» sa ugrađenom kvalitetnom rasvjetom, prostor klimatiziran (170 m2) .

Drugi kat: ulaz sa stubišta, dva prostora, wc i čajna kuhinja. Na podu se nalazi laminat a strop je «Knauf» sa ugrađenom LED rasvjetom (170 m2).

S obzirom na tip gradnje moguće je pregradne zidove mijenjati prema potrebi (osim WC-).

Prizemlje, prvi i drugi kat su odvojeni (svaki kat ima posebna ulazna vrata), a komunikacija je moguća preko grijanog stubišta.

Ispred objekta na parceli smješteno je sedam parkirnih mjesta.

Objekt ima optički i ISDN priključak, kompletnu internu telefonsku instalaciju, kompletnu instalaciju za računarsku mrežu (oko 20 radnih mjesta s mogućnosti proširenja), kompletnu instalaciju sustava video nadzora (pokriva interijer i vanjski dio – 8 kamera).

Vanjska stolarija je siva PVC sa "izo/low e" staklima i mramornim "klupicama". Većina rasvjete je LED, manji dio štedna.

Objekt je vizualno atraktivan i u odličnom stanju te na jako dobroj mikrolokaciji.

Objekt je trenutno u najmu, koji se može preuzeti.

Iza objekta se nalazi dodatno zemljište koje je moguće kupiti.

Površina zemljišta je 1. 858 m2, asfaltirano je u cijelosti, ograđeno novom ogradom visine oko 2, 20 m i  osvijetljeno je reflektorima. Na parkiralištu se nalazi i nadstrešnica za smještaj 80 vozila. Nadstrešnica je osvijetljena s 40-tak neonskih svjetiljki.

EC: B

Orijentacija:Sjever-Jug-Istok-Zapad

Grijanje: Centralno etažno plinsko/klima

Kupoprodajna cijena: 1. 650. 000 €

Posrednička naknada za kupca je 2 % + PDV od postignute kupoprodajne cijene.

Information

  • Total price: 1,650,000 €
  • Price per square meter: 2,426 €/m2
  • Type: Office
  • Surface: 680 m2
  • Number of rooms: 6
  • Year of construction: 2003
  • Ad ID: B6-13805

Features

  • Parking place
  • Updated:
    17/04/2024
  • Ad ID:
    B6-13805
Top