Luksuzna obiteljska kuća sa poslovnim prostorom - Pula centar

Pula, Arsenal

No price
House 308 m2

U užem centru grada Pule prodaje se luksuzna obiteljska kuća sa poslovnim prostorom neto površine 308 m2, koja se sastoji od podruma (18 m2), prizemlja (118 m2) i kata (105 m2), te izdvojenog poslovnog prostora površine 68 m2.

Kuća se nalazi na parceli površine 409 m2, u mirnoj ulici okružena drugim obiteljskim kućama, blizu trgovačkih centara, sveučilišta, bolnice i drugih javnih sadržaja.

Stambeni dio nekretnine sastoji se od podruma, prizemlja i kata.  

U prizemlju se nalazi ulazni prostor, prekrasni atrij, prostrani open space kojeg čine dnevni boravak, blagavaona i kuhinja, hodnik, pomoćna prostorija, praona, toalet te kotlovnica kroz koju je omogućna komunikacija sa garažom. Osim prekrasnog atrija u kojem se može uživati u potpunoj privatnosti, iz prizemnog dijela kuće postoji izlaz na dvorište u pozadini kuće koje se može iskoristiti za gradnju bazena i ljetne kuhinje.  

Iz unutrašnjosti stana stubište vodi u podrum od 18 m2, koji može poslužiti kao prostor za pohranu.  

Na katu kuće smjestilo se prostrano obiteljsko kupatilo, 4 spavaće sobe, od kojih jedna ima vlastito kupatilo, te dvije terase.  

Kategorizirana je kao kuća za odmor sa 4 zvjezdice,  tako da se može koristiti i u svrhu luksuznog turističkog najma.

Poslovni dio nekretnine se sastoji od ulaznog prostora, tri velike prostorije (sa tri tuš kade) i toaleta. Vrlo je prostran i svijetao.

Ovaj izdvojeni poslovni prostor nalazi se u dvorištu kuće te omogućuje obavljanje samostalne poslovne đelatnosti (npr. ordinacija, uredsko poslovanje, servis, salon, galerija i sl. ). Poslovni prostor ima dva ulaza te se jednostavno može podijeliti u dva zasebna prostora. Također može se odvojiti i dvorište poslovnog dijela od dvorišta stambenog dijela.

Poslovni dio nekretnine izgrađen je 1996. te je od tada u funkciji. Stambeni dio nekretnine dovršen je 2009. godine te je u uporabi od 12/2009. Cijela nekretnina građena je temeljem originalnog arhitektonskog rješenja, što ju čini funkcionalnom i specifičnom, te nadasve ugodnom za život.

Stambeni dio i poslovni prostor raspolažu sa svom potrebnom dokumentacijom i dozvolama, uredno su uknjiženi u zemljišne knjige i dokumentacija je usklađena sa stvarnim stanjem na terenu.

Za uređenje kuće koristili su se najkvalitetniji materijali poznatih svjetskih proizvođača, koji ovoj kući daju posebnu notu ukusa i raskoši.

Španjolskim porculanom ekstra klase popločane su kuhinja, blagavaona, toaleti i kupaonice. Drvene podloge su od bambusa.

Unutarnja stolarija je ručni rad, materijal puno drvo ariš. Vanjska stolarija je izrađena od ekstrudiranog aluminija sa drvenim vlaknima. Ulazna vrata su dodatno ukrašena vitrajem.  Roltek garažna vrata od aluminija izrađena su s naglaskom na trajnost, sigurnost i estetiku. Pokreću se na daljinu kao i kolni ulazi - kapije.

Staklo sa vitrajem u blagavoni doprinosi ljepšem ugođaju, kuhinja je rađena po mjeri i sadrži sve potrebne uređaje.

Kamin u dnevnom boravku je obložen dijelom bračkim mramorom a dijelom Brescia mramorom, Schiedelov dimnjak je u funkciji.

Za grijanje tople vode u stambenom i poslovnom dijelu koristi se električni bojler smješten u kotlovnici.  

Grijanje kuće moguće je na gradski plin putem radijatora, na drva putem kamina ili na struju putem klima uređaja.

U obiteljskom kupatilu, uz tuš kadu nalazi se i hidromasažna kada. U toletima, kupatilu i kuhinji ugrađeni su zvučnici za slušanje glazbe.

Kuća i poslovni prostor opremljeni su protuprovalnim sustavom.

Ova kuća je potpuno drugačija od suvremenih vila, odiše luksuzom i toplinom na svakom koraku, a ujedno funkcionalnošću i ugodnošću boravka.

Jedinstvena je ovo građevina po mnogo prostornih elemenata, položaju i veličini prostorija, idejnim rješenjima koja oduševljavaju veličinom te komoditetom prilikom boravka.

U ovu luksuznu kuću ugrađen je dio životnog vijeka i iskustva vlasnika, na svakom se detalju vidi da je kuća rađena sa puno ljubavi te da je korištena i održavana sa puno pažnje.

Prodaje se u potpuno opremljenom stanju (bez umjetnina i osobnih vrijednosti) te je prava je rijetkost na tržištu.

Grad Pula nalazi se na jugozapadnom dijelu istarskog poluotoka, podno sedam brežuljaka, u dobro zaštićenom zaljevu.

Ima bogatu povijest te predstavlja kulturni centar Istre još od rimskog doba. Ujedno je i najveći istarski grad.

Poznat je po sačuvanim antičkim rimskim građevinama od kojih je najpoznatiji amfiteatar ARENA iz prvog stoljeća.

Uz navedeno, prirodna ljepota tirkizno plavoga mora, tradicija vinarstva, ribarstva i gastronomije učinili su ga popularnim ljetovalištem.

Obližnji biser je nacionalni park Brijuni, otočje koje se sastoji od 14 otoka i otočića.

Grad Pula dobro je prometno povezan. Cestovno je povezan sa hrvatskim i slovenskim autocestama.

Zračnim prometom (Zračna luka Pula) povezan je sa više hrvatskih i europskih gradova.

Putnički pomorski promet povezuje grad Pulu s obližnjim otocima, ali i s Lošinjom, Zadrom, te Venecijom u Italiji.

Za detaljan opis, dogovor o obilasku i cijenu, obratite se sa potpunim povjerenjem na naše kontakte.

Information

  • Total price: No price
  • Type: House
  • Surface: 308 m2
  • Number of rooms: 9
  • Number of bathrooms: 2
  • Year of construction: 2009
  • Ad ID: I11-39

Features

  • Updated:
    16/04/2024
  • Ad ID:
    I11-39

Investa Real Estate Fažana Poreč

Voćarska 2
52212 Fažana

Other listings for this user
Top