RIJEKA, BIVIO - Ekskluzivna luksuzna nekretnina - premium kvaliteta i moderna oprema na izvanrednoj

Rijeka, Bivio

No price
Flat 98 m2

RIJEKA, BIVIO - Ekskluzivna luksuzna nekretnina - premium kvaliteta i moderna oprema na izvanrednoj lokaciji

Sa zadovoljstvom Vam predstavljamo jedinstvenu luksuznu novogradnju smještenu na ekskluzivnoj lokaciji koja spaja najbolju kvalitetu s najmodernijom opremom.

Ova nekretnina predstavlja vrhunac stila, udobnosti i funkcionalnosti, pružajući svojim budućim stanarima iskustvo života iz snova.

Nekretnina se sastoji od pet jedinica: impozantnog penthouse stana i četiri elegantna stana. Svaki detalj je pažljivo osmišljen kako bi se osigurala vrhunska kvaliteta i udobnost. Opremljen najmodernijim video nadzorom i naprednim alarmnim sustavom, osigurava se potpuna privatnost i sigurnost stanara.

Jedna od prednosti ovih stanova je inovativno rješenje za grijanje - podno grijanje koje koristi dizalicu topline u kombinaciji s ventiliranom fasadom. Ovo ekološki osviješteno rješenje ne samo da pridonosi smanjenju ekološkog otiska, već osigurava i ugodnu temperaturu tijekom cijele godine.

Predmetni stan korisne površine 94, 63 m2 je koncipiran kao prostrana 2S+DB jedinica, pružajući dovoljno prostora za udoban život. Naravno, master spavaća soba ima svoju vlastitu privatnu kupaonicu, pružajući vrhunski luksuz i praktičnost.

Stanu pripadaju i dva prostrana garažna parkirna mjesta, sa stanicama za punjenje električnih automobila.

Kompletni sigurnosni sustav i sustav pametne kuće doprinose dodatnoj sigurnosti.

No, ono što ovu nekretninu čini zaista neodoljivom je predivan pogled na Kvarnerski zaljev i opatijsku rivijeru.

Ova nekretnina predstavlja jedinstvenu priliku za one koji cijene kombinaciju izvanredne kvalitete, modernih rješenja i premium lokacije. Ne propustite priliku da postanete vlasnikom jednog od najprestižnijih stanova koje ovo područje može ponuditi. Kontaktirajte nas kako bismo vam omogućili da otkrijete čaroliju i luksuz ovog jedinstvenog doma.

Drago nam je da se zanimate za nekretnine u našoj ponudi.

Za sva eventualna pitanja, stojimo Vam na raspolaganju.

Bivio, slikovita četvrt smještena uz obalu na zapadnom dijelu grada Rijeke, pruža nevjerojatan spoj mediteranske ljepote i života u blizini urbane sredine. Ova obalna zona magnetski privlači lokalno stanovništvo i turiste koji žude za tišinom uz obalu Jadranskog mora.

Šetalište koje se proteže duž obale pruža zadivljujući pogled na plavetnilo mora, Kvarnersku obalu i otoke. Hodajući tim šetalištem, možete osjetiti svježinu povjetarca koji donosi miris soli i morske svježine. Posebno u večernjim satima, pričekat će vas slikoviti zalasci sunca koji nebo preplavljuju nježnim tonovima narančaste, ružičaste i ljubičaste, pružajući nezaboravne trenutke.

Bivio vas poziva na istraživanje i uživanje u čarima obale. Dan možete provesti sunčajući se na plaži, uranjajući u kristalno čiste vode ili istražujući slikovite obalne šetnice.

U konačnici, Bivio je mjesto koje privlači neodoljivom kombinacijom mediteranskog ugođaja i šarma obale. Bez obzira jeste li zaljubljenik u prirodu, tražite odmor uz more ili mjesto za život, Bivio nudi nezaboravno iskustvo. On je svojevrsna oaza mira usred živahne gradske atmosfere Rijeke, pružajući vam pogled na more, otoke i prepoznatljivu Opatijsku rivijeru.

Poštovani potencijalni kupci, najmoprimci i zakupnici,

razgledavanje nekretnine koja Vas zanima i za koju imate interes moguće je jedino i isključivo uz potpis Ugovora o posredovanju nekretnina, i to u svrhu zaštite vlasnika nekretnine od posjeta neregistriranih osoba, a i u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka i Zakonom o posredovanju u prometu nekretnina.

Pri razgledavanju svake nekretnine potencijalni kupac/najmoprimac/zakupnik je obavezan ispuniti i potpisati Ugovor o posredovanju nekretnina u kojem je navedeno sljedeće:

- osnovni podaci o potencijalnom kupcu/najmoprimcu/zakupniku

- osnovni podaci o agenciji

- iznos agencijske provizije

Agencijska provizija za kupca iznosi 3% (+25% PDV) od ukupno dogovorene kupoprodajne cijene.

Agencijska provizija za najmoprimca/zakupnika iznosi jednu mjesečnu najamninu/zakupninu (+ 25% PDV).

Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja

www. dux-nekretnine. hr/opci-uvjeti-poslovanja

ID KOD AGENCIJE: 23404

Josip Gudeljević

Agent pripravnik

Mob: +385*******

Tel: +385*******

E-mail: josip@dux-nekretnine. hr

www. dux-opatija. com

Denis Kaštelan

Agent s licencom

Mob: +385*******

Tel: +385*******

E-mail: denis@dux-nekretnine. hr

www. dux-opatija. com

Information

  • Total price: No price
  • Type: Flat
  • Surface: 98 m2
  • Number of rooms: 3
  • Number of floors: 3
  • Number of bathrooms: 2
  • Ad ID: D7-429997

Features

  • Internet
  • Cable
  • Elevator
  • Intercom
  • Updated:
    04/04/2024
  • Ad ID:
    D7-429997

Dux nekretnine

Tizianova 8
51000 Rijeka

Other listings for this user
Top