RIJEKA, BIVIO - Ekskluzivna luksuzna nekretnina - premium kvaliteta i moderna oprema na izvanrednoj

Rijeka, Bivio

No price
Flat 98 m2

RIJEKA, BIVIO - Ekskluzivna luksuzna nekretnina - premium kvaliteta i moderna oprema na izvanrednoj lokaciji

Sa zadovoljstvom Vam predstavljamo jedinstvenu luksuznu novogradnju smještenu na ekskluzivnoj lokaciji koja spaja najbolju kvalitetu s najmodernijom opremom. Ova nekretnina predstavlja vrhunac stila, udobnosti i funkcionalnosti, pružajući svojim budućim stanarima iskustvo života iz snova.

Nekretnina se sastoji od pet jedinica: impozantnog penthouse stana i četiri elegantna stana. Svaki detalj je pažljivo osmišljen kako bi se osigurala vrhunska kvaliteta i udobnost. Opremljen najmodernijim video nadzorom i naprednim alarmnim sustavom, osigurava se potpuna privatnost i sigurnost stanara.

Jedna od najvećih prednosti ovih stanova je inovativno rješenje za grijanje - podno grijanje koje koristi dizalicu topline. Ovo ekološki osviješteno rješenje ne samo da pridonosi smanjenju ekološkog otiska, već osigurava i ugodnu temperaturu tijekom cijele godine.

Predmetni stan korisne površine 98, 06m2 je koncipiran kao prostrana 2S+DB jedinica, pružajući dovoljno prostora za udoban život. Naravno, master spavaća soba ima svoju vlastitu privatnu kupaonicu, pružajući vrhunski luksuz i praktičnost.

Uz sve navedeno, stanu pripadaju i dva prostrana garažna parkirna mjesta, osiguravajući siguran smještaj vozila vlasnika.

No, ono što ovu nekretninu čini zaista neodoljivom je predivan pogled na more. Svaki dan će biti ispunjen spektakularnim prizorima zalazaka sunca i beskrajnog horizonta, stvarajući osjećaj kao da ste na vječnom odmoru.

Ova nekretnina predstavlja jedinstvenu priliku za one koji cijene kombinaciju izvanredne kvalitete, modernih rješenja i premium lokacije. Ne propustite priliku da postanete vlasnikom jednog od najprestižnijih stanova koje ovo područje može ponuditi. Kontaktirajte nas kako bismo vam omogućili da otkrijete čaroliju i luksuz ovog jedinstvenog doma.

Bivio, slikovita četvrt smještena uz obalu na zapadnom dijelu grada Rijeke, pruža nevjerojatan spoj mediteranske ljepote i života u blizini urbane sredine. Ova obalna zona magnetski privlači lokalno stanovništvo i turiste koji žude za tišinom uz obalu Jadranskog mora.

Šetalište koje se proteže duž obale pruža zadivljujući pogled na plavetnilo mora, Kvarnersku obalu i otoke. Hodajući tim šetalištem, možete osjetiti svježinu povjetarca koji donosi miris soli i morske svježine. Posebno u večernjim satima, pričekat će vas slikoviti zalasci sunca koji nebo preplavljuju nježnim tonovima narančaste, ružičaste i ljubičaste, pružajući nezaboravne trenutke.

Bivio vas poziva na istraživanje i uživanje u čarima obale. Dan možete provesti sunčajući se na plaži, uranjajući u kristalno čiste vode ili istražujući slikovite obalne šetnice.

U konačnici, Bivio je mjesto koje privlači neodoljivom kombinacijom mediteranskog ugođaja i šarma obale. Bez obzira jeste li zaljubljenik u prirodu, tražite odmor uz more ili mjesto za život, Bivio nudi nezaboravno iskustvo. On je svojevrsna oaza mira usred živahne gradske atmosfere Rijeke, pružajući vam pogled na more, otoke i prepoznatljivu Opatijsku rivijeru.

ID KOD AGENCIJE: 23406

Josip Gudeljević

Agent pripravnik

Mob: +385*******

Tel: +385*******

E-mail: josip@dux-nekretnine. hr

www. dux-opatija. com

Denis Kaštelan

Agent s licencom

Mob: +385*******

Tel: +385*******

E-mail: denis@dux-nekretnine. hr

www. dux-opatija. com

Information

  • Total price: No price
  • Type: Flat
  • Surface: 98 m2
  • Number of rooms: 3
  • Number of floors: 3
  • Number of bathrooms: 2
  • Ad ID: D7-429999

Features

  • Internet
  • Cable
  • Elevator
  • Intercom
  • Updated:
    04/04/2024
  • Ad ID:
    D7-429999

Dux nekretnine

Tizianova 8
51000 Rijeka

Other listings for this user
Top